Различнен/различна ли съм?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
Различнен/различна ли съм?
Искам да ви питам,приятели.Нещо на мене ли не ми е наред или хората около мене са смахнати........Не пия,не пуша,не се дрогирам,не слушам музика или ако слушам-ще е много рядко.Обичам да съм сама,да мечтая много,е-и да се събирам с приятелки,но много трудно се доверявам на някого.Не ходя на дискотеки,мразя да ходя на кафе,защото се чувствам ограничена......Е-чакам мнението ви-НАРЕД ЛИ СЪМ?И ако ви се струва скучен животът ми-помогнете ми да живея по-пълноценно.....10х 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Драга Непозната,
....ми, слушай музика!
Май само това ти е странното...Остави ги другите, нищо ти няма! По почти всички неща дето си ги изброила с теб дори си приличаме. А аз себе си мисля за напълно нормален човек- следователно и ти си такава. Не се променяй към отрицателно, за да заприличаш на другите- накарай някого да се промени заради теб или просто намери някой като теб...Може би това ще ти помогне да спреш да се чувстваш странно...
Всъщност, аз какво ли давам съвети, като себе си не мога да ... разбера..
А, да...и ходи на туризъм! Туризмът възпитава в добродетели и открива човешката душа по нов начин!
....ми, слушай музика!
Май само това ти е странното...Остави ги другите, нищо ти няма! По почти всички неща дето си ги изброила с теб дори си приличаме. А аз себе си мисля за напълно нормален човек- следователно и ти си такава. Не се променяй към отрицателно, за да заприличаш на другите- накарай някого да се промени заради теб или просто намери някой като теб...Може би това ще ти помогне да спреш да се чувстваш странно...
Всъщност, аз какво ли давам съвети, като себе си не мога да ... разбера..
А, да...и ходи на туризъм! Туризмът възпитава в добродетели и открива човешката душа по нов начин!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Има разлика между това да бъдеш различен (както си писала в заглавието на темата) и в това да си нормален/наред.
Аз лично не виждам нищо лошо или чак толкова страшно в това да се различаваш от болшинството. Вярно - ще ти бъде малко по-трудно да си намериш подходяща среда, отколкото на тези, които правят гореспоменатите неща (ходят на дискотека, кафета, пушат, пият и т.н.
), но предполагам, че не искаш... а може би и не можеш тепърва да променяш мисленето и навиците си.
Пък ако това те успокоява - и аз не си падам по шумни и опушени заведения и предпочитам компанията на малко, но близки до моя начин на мислене приятели, пред тази на един куп хора, които не ми допадат... Нещо такова
Аз лично не виждам нищо лошо или чак толкова страшно в това да се различаваш от болшинството. Вярно - ще ти бъде малко по-трудно да си намериш подходяща среда, отколкото на тези, които правят гореспоменатите неща (ходят на дискотека, кафета, пушат, пият и т.н.
Пък ако това те успокоява - и аз не си падам по шумни и опушени заведения и предпочитам компанията на малко, но близки до моя начин на мислене приятели, пред тази на един куп хора, които не ми допадат... Нещо такова
- fire
- Живее, за да пише
Хей, Жорко, както е тръгнало май ще можем да сформираме един клуб, който можем да наречем например "Чашка за кафе".
Но не мислиш ли, че все пак има малка разлика между теб и STRANGER-F? Ние понякога искаме допира на кадифето, а доколкото разбирам тя даже не си и помисля за това. И именно това я притеснява или я учудва. Не мислиш ли?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: различнен/различна ли съм?
Споко, същата съм, с изключение на музиката. Но то си е до човека.STRANGER-F написа:Искам да ви питам,приятели.Нещо на мене ли не ми е наред или хората около мене са смахнати........Не пия,не пуша,не се дрогирам,не слушам музика или ако слушам-ще е много рядко.Обичам да съм сама,да мечтая много,е-и да се събирам с приятелки,но много трудно се доверявам на някого.Не ходя на дискотеки,мразя да ходя на кафе,защото се чувствам ограничена......Е-чакам мнението ви-НАРЕД ЛИ СЪМ?И ако ви се струва скучен животът ми-помогнете ми да живея по-пълноценно.....10х
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хаха, идейно е това!fire написа:Хей, Жорко, както е тръгнало май ще можем да сформираме един клуб, който можем да наречем например "Чашка за кафе".Но не мислиш ли, че все пак има малка разлика между теб и STRANGER-F? Ние понякога искаме допира на кадифето, а доколкото разбирам тя даже не си и помисля за това. И именно това я притеснява или я учудва. Не мислиш ли?
Клуб "Чашите за кафе" кани още различни да се присъединят!
Но възниква въпросът: ДОБРЕ ДЕ, ЩОМ СМЕ ТОЛКОВА МНОГО РАЗЛИЧНИТЕ, РАЗЛИЧНИ ЛИ СМЕ НАИСТИНА ?!
Аз за себе си мога да кажа, че съм си добре. В крайна сметка, егоистично погледнато, си е така. И както обичам да казвам: който не ме харесва, няма вкус! Хахаха...
- Cadaverous
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ако ти си доволна от живота си, няма защо да се опитваш да го променяш. Важно е ТИ да го харесваш, а не другите.STRANGER-F написа:И ако ви се струва скучен животът ми-помогнете ми да живея по-пълноценно.....10х
"Всичко, каквото казвам и пиша, мисля; но не пиша и не казвам всичко, каквото мисля."
Няма страшно!И аз не пия,не пуша,не ходя по дискотеки,но за сметка на това по цял ден лежа под някоя кола и съм оцапан да лактите с масло!Правя го за удоволствие и не ме интересува кой,какво си мисли за мен!Важното е,че на мен ми харесва да бъда такъв.И един съвет от мен - слушай музика!От нея по голямо изкуство няма!
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
- fire
- Живее, за да пише
Не мисля, че някой изобщо е различен поради простата причина, че всички са различни. Няма еднакив хора. Има само такива, които имат много общо с околните и има такива, които нямат много общо. Иначе всички сме различни. И всеки се опитва да живее така, както на него му е интересно.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
STRANGER-F написа:Искам да ви питам,приятели.Нещо на мене ли не ми е наред или хората около мене са смахнати........Не пия,не пуша,не се дрогирам,не слушам музика или ако слушам-ще е много рядко.Обичам да съм сама,да мечтая много,е-и да се събирам с приятелки,но много трудно се доверявам на някого.Не ходя на дискотеки,мразя да ходя на кафе,защото се чувствам ограничена......Е-чакам мнението ви-НАРЕД ЛИ СЪМ?И ако ви се струва скучен животът ми-помогнете ми да живея по-пълноценно.....10х
Понякога хората се мислят за различни, но коагто открият такива като себе си,разбират,че не е така... Споко, аз почти не излизам от нас, понякога не искамда гледам свта на вън,а като изляза мус е възхищавам. Един вид проявавам лек мазохизъм
Пък ходенето на дискотеки и кафета понякога създава удоволствие. Трябва да знаеш, че не всички, които ходят по такива места са ограничени! Животът ни не може нон стоп да бъде разнообразен и красив, че и пълноценен!
Мен ако питаш,дали си нормална или различна, ще ти отговоря по този начин - всички малко или много сме луди сами по себе си! За един може да сме нормални, но за друг да сме напълно сдухани... Все пак всеки мисли различно... ! Знаеш ли на колко хора съм им странна от форума и то само,защото съм с променливи настроениея! Но пък като гледам им харесва хихихихи! Дори и майка ми понякога мис е чуди на характерът ми! Споко! Нормална си...! Само не се мисли за изключителна и не взимай другите за по-прости от тебе,защото тогава ще продължиш да се питаш,какво ти е,без да забелязваш колко високомерно и надуто изглждаш отстрани... Да, точно така - душата ни придава различни лица на тялото ни! НИе може да не го забелязваме, но това ен означава,че и другите са слепи!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Точно казано Химера
Това ,че си различен не те прави ненормален(е сега ,ако като застанеш на спирката и почнеш да водиш диалог с липсващ събеседник,като даже си и отговаряш,тогава вече може да се спори
).Всеки е различен ,но в днешно време е cool да изглеждаш модерен и затова ако не правиш как да кажа... действията които правят познатите/приятелите ти ще изглеждаш странен.Тогава или се променяш или търсиш нови приятели...Или не търсиш ако нямаш нужда
.Ей такива работи 
Това ,че си различен не те прави ненормален(е сега ,ако като застанеш на спирката и почнеш да водиш диалог с липсващ събеседник,като даже си и отговаряш,тогава вече може да се спори
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще говоря (пиша) без да прочета на другите мненията.
Тъй...По дискотеки и аз не ходя, защото винаги ще се намери
някой капут да ти развали настроението.Закон - Винаги се намира такъв капут.
И аз не пуша, но пия, не се дрогирам.Че какво му е ненормалното
да не пушиш,не пиеш или да не се дрогираш.В това отношение другите
са ненормални.Те влизат в големите филми и ще излязат с краката
напред от тях
.
И аз обичам да съм сам.Затварям се в стаята си, слушам музика.
Мечтая как като завърша университета ще стане човек от мен
и как аз ще направя държава от България.Мечтая също да съм
известен археолог или историк.
Това с доверието е лошо.Но и аз се научих ВЕЧЕ да не се доверявам
на хората.Защото ми писна да ме правят на глупак.И все пак в това
има нещо хубаво.Осещам се кога не ми мислят доброто.
Това за кафето - ограничена...хм.Ами какво ще кажеш за това,
че до преди година - две като отида на кафе с приятели
правихме всевъзможни простотии.Омръзва.В едно кафе
(в Бургас - Диабло) бяха сложили табела "Забранено за лица
под 18 год".Заради нас
.
Съвсем нормално си е всичко F, съвсем нормално си е!
И запомни - ако сама не си направиш кефа - никой няма да ти го направи.
Тъй...По дискотеки и аз не ходя, защото винаги ще се намери
някой капут да ти развали настроението.Закон - Винаги се намира такъв капут.
И аз не пуша, но пия, не се дрогирам.Че какво му е ненормалното
да не пушиш,не пиеш или да не се дрогираш.В това отношение другите
са ненормални.Те влизат в големите филми и ще излязат с краката
напред от тях
И аз обичам да съм сам.Затварям се в стаята си, слушам музика.
Мечтая как като завърша университета ще стане човек от мен
и как аз ще направя държава от България.Мечтая също да съм
известен археолог или историк.
Това с доверието е лошо.Но и аз се научих ВЕЧЕ да не се доверявам
на хората.Защото ми писна да ме правят на глупак.И все пак в това
има нещо хубаво.Осещам се кога не ми мислят доброто.
Това за кафето - ограничена...хм.Ами какво ще кажеш за това,
че до преди година - две като отида на кафе с приятели
правихме всевъзможни простотии.Омръзва.В едно кафе
(в Бургас - Диабло) бяха сложили табела "Забранено за лица
под 18 год".Заради нас
Съвсем нормално си е всичко F, съвсем нормално си е!
И запомни - ако сама не си направиш кефа - никой няма да ти го направи.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- nefertari
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
според важното е ти да се чувстваш добре и да живееш както ти харесва, а не по примера на някой друг
на нас живота ти може да ни се стори скучен, но нима ще го промениш заради мнението на другите по-добре недей
препоръчвам ти да правиш това, което ти казва сърцето и което те прави щаслива
лично аз винаги се водя по това, което на мен се струва за редно да направя, а не защото някой ми е казал
на нас живота ти може да ни се стори скучен, но нима ще го промениш заради мнението на другите по-добре недей
препоръчвам ти да правиш това, което ти казва сърцето и което те прави щаслива
лично аз винаги се водя по това, което на мен се струва за редно да направя, а не защото някой ми е казал