Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Днес изпита беше лесен по химия...сигурно ще има доста 6ци...и бала ще скокне... На мен не ми пукаше особено, защото на биологията се изложих. Не въм видяла в буквената задача, че трябва да се пише хидролиза на соли... Много съм отнесена.Утре ще се старая повече и се надявам и там да се паднат такива лесни задачи
И аз така мисля. =) В интерес на истината, ако сте обърнали внимание на конспекта, численост и свойства изобщо ги няма там. :РBB написа:Не се заблуждавайте, свойствата не се пишат в посочената тема!
Колкото до темата... Кво друго да кажа освен екология. То си говори само за себе си. Да не говорим, че според мен е несериозно да се даде един-единствен урок като тема за приемен изпит в университет. Но тва си е мойто мнение. ^^
Освен ако така формулирана темата действително не включва и еволюция, което би било добра уловка. ^^
Колкото до теста, той беше по-лесен от предишния.
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
cufff
МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 2:33 pm Заглавие:
Днес изпита беше лесен по химия...сигурно ще има доста 6ци...и бала ще скокне... На мен не ми пукаше особено, защото на биологията се изложих. Не въм видяла в буквената задача, че трябва да се пише хидролиза на соли... Много съм отнесена.Утре ще се старая повече и се надявам и там да се паднат такива лесни задачи
Да ве ! Аз се изложих много ! И темата не си написах и изобщо...ако хвана 3-ката ще е много добре.
Дано утре е по-лесно, че не знам ...
МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 2:33 pm Заглавие:
Да ве ! Аз се изложих много ! И темата не си написах и изобщо...ако хвана 3-ката ще е много добре.
Дано утре е по-лесно, че не знам ...
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
както казаха други не може изпитът да е изисквал да си напише само структура и състав.Това си е направо подигравка с интилекта. все пак тоя изпит цели да отсее кандидатите .От друга страна ако искаха само структура и състав само това щяха да напишат. А и като се каже характеристика много неща могат да се разберат нали?
Свойствата на популацията - раждаемост,смъртност и миграционни процеси не се включват в посочената тема. А, и такива завъртяни неща от десети клас се съмнавам да има...
btw Миналата година темата пак беше подигравка - някаква част от мижаво уроче... Странна система да отсяват и то бъдещи медици...
btw Миналата година темата пак беше подигравка - някаква част от мижаво уроче... Странна система да отсяват и то бъдещи медици...
Последно промяна от B1Ology на 17 Юли 2007, 22:36, променено общо 3 пъти.
Казвам "А защо не?", защото тези места въобще не ги броя , смятам че няма какво да "отсяват" има повече от 10 човека с 6 от олимпиадите, аз дори не съм ги писала в желанията си , няма да ходя на изпит по химия, така че нещата с медицината в СУ според мен са ясни, няма лошо първият випуск медици да бъде от първенците на състезанията, какво по - добро за СУ да обере най- добрите , ако те го желаят. все пак дипломите им ще важат в целия свят.
Не знам защо си мисля, че резултатите ще излязат докато обсъждате какво трябвало и кокво не да се пише!?! Иначе и аз смятам, че борбата за медицина в СУ е загубена битка... и май ще се наложи да се примирити само с биологични или химични специалности, а ако толкова желаете медицина - другата год. пак! Не знам колко от тези над 1100 кандидати са писали първо желание медицина, но ... все пак за някакви 10-15 места ... конкуренцията ще е брутална!
- Sanniya_yan
- В началото бе словото
Chill out
Hora, chill out... ve4e si4ko mina
sega ostava akanata 4ast - klasirane
az li4no mislq da zamina na morence s priqteli sled klasiraneto i da zatupeq zna4itelno tova lqto... taq biologiq mi izleze kato pri6ka na d-to... hehe... a dogodina 4e vidim ko 6te stava... ama jivotut ne svur6va s tova... t.e. moje i da svur6i de... zavisi kak go pogledne6. az li4no nqma da se zastrelqm - moje da se metna s boarda ot nqkoi helicopter i sbogom biologiq... dano v ada nqma BIOLOGIQ !!!
- Sanniya -
sega ostava akanata 4ast - klasirane
az li4no mislq da zamina na morence s priqteli sled klasiraneto i da zatupeq zna4itelno tova lqto... taq biologiq mi izleze kato pri6ka na d-to... hehe... a dogodina 4e vidim ko 6te stava... ama jivotut ne svur6va s tova... t.e. moje i da svur6i de... zavisi kak go pogledne6. az li4no nqma da se zastrelqm - moje da se metna s boarda ot nqkoi helicopter i sbogom biologiq... dano v ada nqma BIOLOGIQ !!!
- Sanniya -
- Sanniya -