Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

Аз не-писал съл МБ,БТ,биология и екология :lol:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Днес изпита беше лесен по химия...сигурно ще има доста 6ци...и бала ще скокне... На мен не ми пукаше особено, защото на биологията се изложих. Не въм видяла в буквената задача, че трябва да се пише хидролиза на соли... Много съм отнесена.Утре ще се старая повече и се надявам и там да се паднат такива лесни задачи
Starchild
В началото бе словото

Мнение от Starchild »

BB написа:Не се заблуждавайте, свойствата не се пишат в посочената тема!
И аз така мисля. =) В интерес на истината, ако сте обърнали внимание на конспекта, численост и свойства изобщо ги няма там. :Р

Колкото до темата... Кво друго да кажа освен екология. То си говори само за себе си. Да не говорим, че според мен е несериозно да се даде един-единствен урок като тема за приемен изпит в университет. Но тва си е мойто мнение. ^^
Освен ако така формулирана темата действително не включва и еволюция, което би било добра уловка. ^^

Колкото до теста, той беше по-лесен от предишния.
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

И на мен ми казаха, че тестът е бил по-лесен, а доколкото помня на предварителния не беше особено труден. :D
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

cufff
МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 2:33 pm Заглавие:
Днес изпита беше лесен по химия...сигурно ще има доста 6ци...и бала ще скокне... На мен не ми пукаше особено, защото на биологията се изложих. Не въм видяла в буквената задача, че трябва да се пише хидролиза на соли... Много съм отнесена.Утре ще се старая повече и се надявам и там да се паднат такива лесни задачи

Да ве ! Аз се изложих много ! И темата не си написах и изобщо...ако хвана 3-ката ще е много добре.

Дано утре е по-лесно, че не знам ...
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Aз пък си мисля че числеността и свойствата се включват и са си едно допълнение както и определението за вид :roll: И не само мисля...доста даскалки така казаха.
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

wwww написа:писали ли сте педагогическите специалности :D

Аз не съм писала.
А относно задачите в МУ въпроса е не дали са лесни, а как точно са описани, така че не прибързвайте с многото 6 !
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

както казаха други не може изпитът да е изисквал да си напише само структура и състав.Това си е направо подигравка с интилекта. все пак тоя изпит цели да отсее кандидатите .От друга страна ако искаха само структура и състав само това щяха да напишат. А и като се каже характеристика много неща могат да се разберат нали?
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

Свойствата на популацията - раждаемост,смъртност и миграционни процеси не се включват в посочената тема. А, и такива завъртяни неща от десети клас се съмнавам да има...

btw Миналата година темата пак беше подигравка - някаква част от мижаво уроче... Странна система да отсяват и то бъдещи медици...
Последно промяна от B1Ology на 17 Юли 2007, 22:36, променено общо 3 пъти.
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Къде прочете характеристика, че нещо не виждам, по- скоро съм склонна да мисля, че тази тема е обвързана с някоя от 10 клас отколкото със с-вата!
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

btw Миналата година темата пак беше подигравка - някаква част от мижаво уроче... Странна система да отсяват и то бъдещи медици...[/quote]

А защо не!
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Казвам "А защо не?", защото тези места въобще не ги броя , смятам че няма какво да "отсяват" има повече от 10 човека с 6 от олимпиадите, аз дори не съм ги писала в желанията си , няма да ходя на изпит по химия, така че нещата с медицината в СУ според мен са ясни, няма лошо първият випуск медици да бъде от първенците на състезанията, какво по - добро за СУ да обере най- добрите , ако те го желаят. все пак дипломите им ще важат в целия свят.
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

Не знам защо си мисля, че резултатите ще излязат докато обсъждате какво трябвало и кокво не да се пише!?! Иначе и аз смятам, че борбата за медицина в СУ е загубена битка... и май ще се наложи да се примирити само с биологични или химични специалности, а ако толкова желаете медицина - другата год. пак! Не знам колко от тези над 1100 кандидати са писали първо желание медицина, но ... все пак за някакви 10-15 места ... конкуренцията ще е брутална!
Аватар
Sanniya_yan
В началото бе словото

Chill out

Мнение от Sanniya_yan »

Hora, chill out... ve4e si4ko mina
sega ostava akanata 4ast - klasirane
az li4no mislq da zamina na morence s priqteli sled klasiraneto i da zatupeq zna4itelno tova lqto... taq biologiq mi izleze kato pri6ka na d-to... hehe... a dogodina 4e vidim ko 6te stava... ama jivotut ne svur6va s tova... t.e. moje i da svur6i de... zavisi kak go pogledne6. az li4no nqma da se zastrelqm - moje da se metna s boarda ot nqkoi helicopter i sbogom biologiq... dano v ada nqma BIOLOGIQ !!!
- Sanniya -
- Sanniya -
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Ooo я стига с тия лабилни нерви!

Някой знае ли резултатите от МУ-София дали са публикувани ?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”