Много кандидат студенти,много нещо...
Баси нашествието...
Модератор: Плазмодий
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Баси нашествието...
Гледам 25-30 потребителя 80% от които не съм ги срещал да пишат из "любимите раздели" и какво да видя-всички се набутали в темата КСК
.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Хм... ще се въздържа от коментар.. Не, всъщност няма!
1. Това форум на студентите на СУ ли е или личен форум на избрани потребители с четирицифрен брой мнения?
2. 'Любимите' раздели с катинар и вериги ли са? С ценз някакъв? Тайна парола?!
3. Пък и какво ви притесняват кандидатстващите. То, в крайна сметка, не всички ще ги приемат и така форумът ще опустее (ма, че съм гадна)
Та тъй то... (не че съм кандитдатстваща, ама и мен много пъти са ме обвинявали, че пиша, пък никой не ме познава.. та, поради тази причина темата ми е присърце)
4. Младото поколение все повече се вманиачва по Интернет-обществата. Кой знае, може другата година да се наложи да се създаде нов (втори) форум за удовлетворяване на нуждите на напастта от кандидатстващи. С други думи, усмихни се, все по-зле ще става!
Уф, съжалявам, че реагирам така. Ма както вече казах, особено навътре приемам подобни изявления ;(
1. Това форум на студентите на СУ ли е или личен форум на избрани потребители с четирицифрен брой мнения?
2. 'Любимите' раздели с катинар и вериги ли са? С ценз някакъв? Тайна парола?!
3. Пък и какво ви притесняват кандидатстващите. То, в крайна сметка, не всички ще ги приемат и така форумът ще опустее (ма, че съм гадна)
Та тъй то... (не че съм кандитдатстваща, ама и мен много пъти са ме обвинявали, че пиша, пък никой не ме познава.. та, поради тази причина темата ми е присърце)
4. Младото поколение все повече се вманиачва по Интернет-обществата. Кой знае, може другата година да се наложи да се създаде нов (втори) форум за удовлетворяване на нуждите на напастта от кандидатстващи. С други думи, усмихни се, все по-зле ще става!
Уф, съжалявам, че реагирам така. Ма както вече казах, особено навътре приемам подобни изявления ;(
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ричи, то винаги е така по това време на годината, споко. Ще видиш като минат класиранията и народът се изнесе барабар с джапанките по морето, никой няма да се вясва.
Най-много някой ветеран от Люлин или закъснял студент от Студентски да понапише пет приказки на кръст...
Пък и е нормално да пишат хората - тук очакват да получат отговор на много важни въпроси. То и аз така започнах някога...отдавна
Най-много някой ветеран от Люлин или закъснял студент от Студентски да понапише пет приказки на кръст...
Пък и е нормално да пишат хората - тук очакват да получат отговор на много важни въпроси. То и аз така започнах някога...отдавна
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нямам нищо против кандидатстващите(много сложна дума,бе ей...
),но те сега са се "наюрили" в форума докато трае КСК2007,после едва ли ще се върнат да пишат нещо в другите раздели.Само след някоя и друга седмица из форума ще е баси пустощта както каза Vintersorg.
А точно от форума едва ли ще намерят някакви кой знае какви сведения които да им помогнат в кандидатстването.Учене трябва

MERCES_LETIFER спокойно,бе никой не те обвинява ,за това ,че не те познава(това последното няма особен смисъл,ама ме кефи как звучи
).
...
А точно от форума едва ли ще намерят някакви кой знае какви сведения които да им помогнат в кандидатстването.Учене трябва
MERCES_LETIFER спокойно,бе никой не те обвинява ,за това ,че не те познава(това последното няма особен смисъл,ама ме кефи как звучи
.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не ме безпокои ни най-малко.Напротив.Там е работата ,че повечето от новите въобще не пишат извън КСК.Вижте само от тези 7700 потребителя колко пишат из другите раздели.Не повече от педесетина(според мен няма и толкова) 
Няма кой да ни продължи делото,май...Пък и аз съм тук както виждате,завършил или не ...

Няма кой да ни продължи делото,май...Пък и аз съм тук както виждате,завършил или не ...
.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: