Размисли и страсти с goadelic

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

:lol: :lol: :lol:
It's peanut butter jelly time!
Изображение
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

:) Защо метълите пишат в темата за транса?! Хахахаха! Сигурно, защото най-вече метъли велизат във форума, а и като се има предвид спамърската наклоност на повечето потребители... Просто не подбират къде и какво да пишат. :)
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Shaqie
В началото бе словото

Мнение от Shaqie »

А защо слушаш Goa- и Psy Trance?
Какво ти харесва в този стил музика?
Направи топ 10 на твойте любими Psychadelic Trance песни!
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Shaqie написа:А защо слушаш Goa- и Psy Trance?
Какво ти харесва в този стил музика?
Направи топ 10 на твойте любими Psychadelic Trance песни!

На първия въпрос трудно мога да отговоря. :) Слушам, защото ми харесва. Отвътре някакво чувство... Всеки знае как е. Не слушам goa/psy поради някакви убеждения или такива. :)
Харесва ми духа, който носи тази музика. :) Харесва ми културата, свързана с нея. Може би, няма друг такъв стил музика с култура като тази. :)
И това е много трудно, тъй като не мога да избера 10 измежду стотици, та може и хиляди, хубави парчета. Най-добри за мен са: Chi AD - X-Isle; Indoor - Camel; S.U.N. Project - Tribolus; Cyan - Who's Laughing; Luminus - Blue Shiva... и много много други - все класики в този стил.

Това беше от мен, драги колеги и колежки! Можехте да бъдете и по-активни, но все пак благодаря. Винаги мога да отговоря на нещо, което ви интересува на посочените от мен контакти. Питайте каквото искате. :)
SMILE!
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”