Уважаеми колеги, това вашето е безобразие...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- train_reaction
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Док Холидей
- В началото бе словото
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Къде има казанче с копче?
В нашата тоалетна (на 2. етаж в северното крило) всички казанчета са горе и са с връвчица. И вратите нямат нови райбери, някои дори не могат да се затворят
Така че ако някоя колежка не иска да остане възмутена, просто да не влиза къде не и е работа
Иначе и аз много се дразня, че вратата на тоалетната все се оставя отворена, защото при кафе-машината смърди
Но и женската тоалетна все е с отворена врата.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Във ФМИ са с копчета за 1 и 1/2. Както горе казах, винаги пускам цялата вода.castelo написа:Къде има казанче с копче?![]()
А помежду другото добре, че при вас са с връвчица, а не синджирче, защото едно време от хотелите изчезваха синджирчетата от казанчетата.
Нищо. Те са общи. Има стрелки <- М Ж -> и си избираш накъде да се насочиш, т.е. където трябва, не всеки път където ти паднеXenon написа:Какво си правил в женската тоалетна?
Та въпросната мизерия се виждаше отдалеч, още преди стрелките.

Наистина е жалко.Хигиената е на доста ниско ниво.
Според мен има нужда да се инвестират пари за допълнително хигиенизиране и обновяването на тоалетните в ректората.В Биологическия факултет например, нещата са много по-добре.Винаги е чисто, кабинките са големи, заключват се и имат закачалка.

Според мен има нужда да се инвестират пари за допълнително хигиенизиране и обновяването на тоалетните в ректората.В Биологическия факултет например, нещата са много по-добре.Винаги е чисто, кабинките са големи, заключват се и имат закачалка.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- DADO
- Легендарен флуудър
Така ли? Трябва да мина да видяmelestorm написа:Наистина е жалко.Хигиената е на доста ниско ниво.
Според мен има нужда да се инвестират пари за допълнително хигиенизиране и обновяването на тоалетните в ректората.В Биологическия факултет например, нещата са много по-добре.Винаги е чисто, кабинките са големи, заключват се и имат закачалка.![]()
Ibiza DJ
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Така де. Да можем да цапаме на чистоmelestorm написа:Според мен има нужда да се инвестират пари за допълнително хигиенизиране и обновяването на тоалетните в ректората.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!