Кое е любимото ви заведение?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А...Fever..в момента ми е най-любимата дискотека в Ст. град. Вярно е , пускат и латино, но много малко, при това старо и златно. Музиката си е много добра, случва се дори нещо по-рокаджийско да пуснат! За всеки случай е далеч от комерсиални **** като Бритни и т.н.Tripio написа:латино никога не е звучало в Helloween! поне преди да го затворят, оттогава не съм ходил да видя кво е, но ми казаха че било ретро бар - може и латино да пускат
-
hypodila
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз на караоке ходя в Маската... Пускат главно рок,което доста ме устройва
Но искам да да споделя своето съжаление,че още 1 готино заведение в студентски май отива на кино...Преди 3 дни ходихме компания към 10-тина човека в "Сърцата". Бичеше някакво отвратително ретро от 80-те и 90-те... диско...? Попитахме една сервитьорка може ли да пуснат нещо по-твърдо, тя отиде да пита и след малко идва бармана, който ни казва,че не можело понеже било фирмена политика
Еби му меча, ако и това заведение развалят вече незнам. Навсякъде дъни чалгия и някакво смешно ретро-диско...Ай сиктир бре... 
Галилео, Галилео,
още ли да ти налея,
ти доказа, тя се врътка,
с всяка по-голяма глътка!
още ли да ти налея,
ти доказа, тя се врътка,
с всяка по-голяма глътка!
ами аз съм ходила в "акварел",(срещу хотел черно море), "старият град",(почти срещу акварел), "бънди" (срещу пощата) и съм прекарвала супер
..е от време на време пускаха някоя 4алгийка или народно,но обикновено е след 00h....има още "Маги", още 1 караоке в хотел черно море..не помня как се казваше...и "Сити",в последното обаче пускат предимно чалга...
пробвай ги пък после ще кажеш дали ти е харесало
off: еех,как ми липсва ВАрна
off: еех,как ми липсва ВАрна
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
"Акварел" не работеше през август ама май от септември бачка. Освен това има един караоке бар в началото на крайбрежната алея със заведенията - точно до дискотека ХХХ - от входа на Морската градина само направо. Само дето микрофоните или ня баха включени последния път или диджеят беше решил да ги намали до малко под минимума
В София караоке има в Маската всеки понеделник. Готино е, има доста Куийн
също така в клуб "Библиотеката" има караоке, доколкото знам и в пиано бар "Джак" или "Вчера" или както там се казва, в случай че двете са едно и също - намира се на Раковска - до театъра на армията, срещу Кристал и военния клуб
А в сърцата бях днес и пускаха както рокчета, така и разни хитчета от близкото минало - абе надявам се, че няма да го развалят, щото язък!
В София караоке има в Маската всеки понеделник. Готино е, има доста Куийн
А в сърцата бях днес и пускаха както рокчета, така и разни хитчета от близкото минало - абе надявам се, че няма да го развалят, щото язък!