Размисли и страсти с goadelic

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Nikince написа:1. Koe би определил, като "твоя рай" ( место, човек... там където се чувстваш наи-щастлив и пълноценен)
2. Има ли я половата дискримниация,все още :)
3. Кое ти липства, за да си напълно щастлив!?
4. Как минава денят ти...!?
5. С Новините как си... Гледаш ли ги?! :)
6. И в този ред на мисли... Да си получи ли царя имотите.. ;)

1. Моя рай е Гоа, може би. Само, че още не съм отишъл там. Рай ще е и някое 3-дневно оъпън-еър парти само с яки гоа/сайкиделик изпълнидели, където 3 дни да се смажа и да се потроша без да спирам. :) Рай е и планината. Засега съм виждал само едно място, от което не исках да си тръгвам - при Долното езеро от Седемта рилски езера, като гледаш посока юг-югозапад. Някои красиви места от природата също съм ги смятал за рай. Рай е и любимата, когато я има. :)
2. Половата дискриминация не виждам да я има в нашата страна. :)
3. Липсват ми понякога доста неща, но за да е напълно щастлив на човек му трябва истинска любов.
4. Хах, тривиален, но готин въпрос! Зависи от денят. Някои минават рутинно, други супер хаотично. Най-добре е хаотично да минава. Иначе един средностатистически мой ден минава със ставане, път към офиса с натъпкания автобус (94), бачкане, после към Университета по обяд, разджитане по центъра, срещи, бири-мири, изпростяване, издивяване с хората дето съм и прибиране, спане. :) Хахаха, колко интересно, нали? Ей такива рутинни дни не михаресват.
5. Обиам да гледам новини, само че нямам телевизор тук в Студентски град и не съм гледал такова нещо от 1 година. :)
6. Да ги получава, като ги иска. Поне са си негови. Няма някой друг от мафията или някой от управляващите задници да го използва. :) (Баси въпроса. Некомпетентен съм в тази област.) :)
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Oле не мога, много ме радва как отговяряш... :) Трябва да питам ОЩЕ :)

1.Има ли нещо, което си искал да кажеш на някого, но по една или друга причина не си го направил?
2.Кои са най-важните човешки ценности?
3.Футбола... гледаш ли го?
4. Често ли мечтаеш? За какво?
5. Животът е хубав защото .......
6. Любима книга?
7. Идеалът ти за жена.. нали все за любовта говориш ;)
8. Пееш ли под душа?!
9. Кое е онова кътче на земята, което винаги си искал да посетиш?Защо?
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

:)

Мнение от goadelic »

Nikince написа:Oле не мога, много ме радва как отговяряш... :) Трябва да питам ОЩЕ :)

1.Има ли нещо, което си искал да кажеш на някого, но по една или друга причина не си го направил?
2.Кои са най-важните човешки ценности?
3.Футбола... гледаш ли го?
4. Често ли мечтаеш? За какво?
5. Животът е хубав защото .......
6. Любима книга?
7. Идеалът ти за жена.. нали все за любовта говориш ;)
8. Пееш ли под душа?!
9. Кое е онова кътче на земята, което винаги си искал да посетиш?Защо?

Е, аз каквоп съм тук, нали да отговарям. Питайте, питайте! :)
1. Имало е, но повечето неща успявам да ги кажа. Всеки знае, че някои неща са много трудни за казване пред другите, пък то не е някакво сложно. Много хора забравят да кажат на своите приятели и близки, че ги обичат, че се радват да бъдат с тях, а дните си минават и живота заедно с това.
2. Ценности... Добродетели ще спомена. :D Много важно е доброто отношение, признанието, смелостта да казваш истината, най-вече последното!
3. Спрял съм да се интрересувам от футбол много много отдавна.
4. Доста често си мечтая, дааам. Едни цветни такива странни места, возя се на цветен влак, с цветна музика, и с цветни хора. Това са от цветните мечти, когато съзнанието ми пътува в цветния тунел на мечтите. :) А иначе си мечтая да обиколя света.
5. Животът е хубав, защото има и хубави мигове с хубави хора, защото има и хубава музика!
6. Любима книга нямам по принцип. Аз чета само нещо свъразни с географията по някакъв начин. Интересна ми е поредицата на Дейвид Хатчър Чаилдрес за "Изгубените градове", което всъщност са си пътеписи на един млад пътешественик обиколил света само с раница. :)
7. Идеал за жена нямам. Не е хубаво да се следват идеали, защото не могат да бъдат покрити изцяло и така няма се чувствам добре. Важни и тук са силната любов и истината!
8. Не пея под душа, защото не слушам, а и не обичам музика с текстове. Но пък здравата си тананикам мелодийки и семпълчета от любимите си парчета. :)
9. Аз го споменах при предната порция въпроси кое е това кътче - малкия индийски щат и бивша португалска колония Гоа, и по точно там Анджуна Бийч.
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Извинявай... че съм се повторила. А за Гоа.... пожелавам ти да отидеш. Аз бях... макар за един ден.. успях ... да видя.. това прекрасно местенце!Заслужава си.

Как виждаш себе си след 5... 10 години!? :) Би ли станал преподавател по география.. на някакви малки сладурковци :)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

1.Какво мислиш за новите 7 чудеса и трябваше ли да сменят старите?
2. С коя песен би описал живота си?Или може би микс от песни?
3.Късалили са те досега (на изпит :P ) ?
4.Насочил ли си се вече към някаква магистратура?
5.Като не гледаш футбол, следиш ли някакъв друг спорт?Волейбол?
6.Тренирал ли си някакйв спорт?

за сега това ще има и още мъчения :twisted:
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Преподавател по география - може, но не това ми е целта. :) Иначе е приятно, атмосферата е динамична. Готино е да си преподавател!
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Ton4eto написа:1.Какво мислиш за новите 7 чудеса и трябваше ли да сменят старите?
2. С коя песен би описал живота си?Или може би микс от песни?
3.Късалили са те досега (на изпит :P ) ?
4.Насочил ли си се вече към някаква магистратура?
5.Като не гледаш футбол, следиш ли някакъв друг спорт?Волейбол?
6.Тренирал ли си някакйв спорт?

за сега това ще има и още мъчения :twisted:

1. Всяко нещо с времето си както се казва. Старите чудеса са си за Античността. Човечеството се развива най-вече на технологично равнище и разбира се, че трябва да бъдат посочени и нови фаворити.
2. Хммм, това е много трудно - с песен да опиша живота си. Ако е микс, то трбва аз да го направя и тогава да се опиша. :)
3. Късали са ме веднъж, и малко трудно го приех. Беше поради факта, че имах само половината материал за изпита. :) Сега като се сетя как за глупост съм се ядосвал. Тъпия изпит се повтаря, така че не се ядосвайте, пичове! :D
4. Насочил съм се, да! С регионална география мисля да се занимавам.
5. Тъй като се замисля не следя никакъв спорт, но ми харесва автомобилният, колоезденето, както и бойните изкуства. Само, че не съм практикувал.
6. Не съм тренирал, но блъскането всяка седмица на парти ми е достатъчно, за да съм направил по-здрави крака от на атлет - без майтап! 14 часа прав и нито миг сядане как ви се струват? :)

Нека има мъчения, проф. Вучков! :lol: :lol: :lol:
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

това момиче от аватара ти кое е ? :D
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

:) Това момиче е някаква пънкарка ли е не знам точно, но е изтрещялка. :) Казва се Мая. Незнам от коя страна е.
Аватар
мАлкия_пРъч
В началото бе словото

Мнение от мАлкия_пРъч »

Здрасти баце!

1.Колко време е бил най дългият ти запек ?
2.Какво мислиш за Bronislaw Malinowski ?
3.Пъхал ли си пиратка в пещерата на прасе?
4.Какво мислиш за информация, необходима за синтезирането на аминокиселинни последователности до цели протеини, която играе важна роля в определянето на крайния фенотип на организма ??
5. Спал ли си на пейка ?
6. Кефи ли те процесът на отслабване на междуминералните връзки в скалите и спадането на вътрешното налягане без това да води до някакво физическо преструктуриране или промяна на химичния състав на скалите ?
7. Бил ли си циганин ?
8. Можеш ли да ми кажеш какво е Зоната на хипергенеза ? (отговори само с да или с не за да ми е интересно....)
9.Яздил ли си прасе или друго животно ?
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Овцебуш яздил ли си :lol:
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

Nikince написа:1. Koe би определил, като "твоя рай" ( место, човек... там където се чувстваш наи-щастлив и пълноценен)
алтернативна версия: 1. Кое би определил като променливо "я" и има ли то място в твоя български (?) правопис ?! :shock: :D
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

мАлкия_пРъч написа:Здрасти баце!

1.Колко време е бил най дългият ти запек ?
2.Какво мислиш за Bronislaw Malinowski ?
3.Пъхал ли си пиратка в пещерата на прасе?
4.Какво мислиш за информация, необходима за синтезирането на аминокиселинни последователности до цели протеини, която играе важна роля в определянето на крайния фенотип на организма ??
5. Спал ли си на пейка ?
6. Кефи ли те процесът на отслабване на междуминералните връзки в скалите и спадането на вътрешното налягане без това да води до някакво физическо преструктуриране или промяна на химичния състав на скалите ?
7. Бил ли си циганин ?
8. Можеш ли да ми кажеш какво е Зоната на хипергенеза ? (отговори само с да или с не за да ми е интересно....)
9.Яздил ли си прасе или друго животно ?

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААА... !!!
Остроумен както винаги! :bounce:
Тааа...
1. За радост от много отдавна не съм имал такъв проблем.
2. К'ъв е па тоя? :)
3. Хахах, не!
4. Да не съм биолог, или биохимик, че да знам. Аз съм ГЕОГРАФ!
5. Подрямвал съм на пейка, иначе нощта не съм прекарвал. :lol:
6. Кефи ме този процес, защото не води до денудирането или грузирането на скалите. Ако си си направил в двора нещо от камък, много ясно, че няма да искаш да има "физическо преструктуриране или промяна на химичния състав", нали? :) Ама, че въпроси! Обаче, то какво да очаквам от тебе. :lol:
7. Не съм би, нито съм пребивал циганин. Този въпрос има по-дълбок смисъл. Един вид, чрез тази елементарна форма на запитване вие може да разберете дали съм расист. Не съм расист и не мразя циганите. Все едно някой да започне да мрази нас българите. С бой нещата няма да се оправят. Просто циганите трябва да станат по-цивилизовани, но не знам как ще се осъществи това.
8. Не. Дано ти е интерсно. :)
9. Ай, стига и вие с това яздене. :lol: Не съм яздил! :)

L'Inspecteur написа:Овцебуш яздил ли си :lol:
Не съм яздил овцебуш! Но бих! :)
Shaqie
В началото бе словото

Мнение от Shaqie »

Един добър въпрос.

Зашто Метали пишат във Форума ми а Транса???
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Shaqie написа:Един добър въпрос.

Зашто Метали пишат във Форума ми а Транса???
"Shroomies discovered have they!", said Master Yoda :lol:
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”