Nikince написа:1. Koe би определил, като "твоя рай" ( место, човек... там където се чувстваш наи-щастлив и пълноценен)
2. Има ли я половата дискримниация,все още
3. Кое ти липства, за да си напълно щастлив!?
4. Как минава денят ти...!?
5. С Новините как си... Гледаш ли ги?!
6. И в този ред на мисли... Да си получи ли царя имотите..
1. Моя рай е Гоа, може би. Само, че още не съм отишъл там. Рай ще е и някое 3-дневно оъпън-еър парти само с яки гоа/сайкиделик изпълнидели, където 3 дни да се смажа и да се потроша без да спирам.
2. Половата дискриминация не виждам да я има в нашата страна.
3. Липсват ми понякога доста неща, но за да е напълно щастлив на човек му трябва истинска любов.
4. Хах, тривиален, но готин въпрос! Зависи от денят. Някои минават рутинно, други супер хаотично. Най-добре е хаотично да минава. Иначе един средностатистически мой ден минава със ставане, път към офиса с натъпкания автобус (94), бачкане, после към Университета по обяд, разджитане по центъра, срещи, бири-мири, изпростяване, издивяване с хората дето съм и прибиране, спане.
5. Обиам да гледам новини, само че нямам телевизор тук в Студентски град и не съм гледал такова нещо от 1 година.
6. Да ги получава, като ги иска. Поне са си негови. Няма някой друг от мафията или някой от управляващите задници да го използва.