Размисли и страсти с goadelic
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Размисли и страсти с goadelic
Въпросите ви към goadelic - тук 
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 17 Юли 2007, 19:42, променено общо 1 път.
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Така, ето ги и моите въпроси:
1. Как би се описал на тези, които не те познават, използвайки само географски термини и имена?
2. Географията - хоби с професионална насоченост или професия с доходност на хоби?
3. Кой е най-заслужилият съвременен български географ? А чужд?
4. Гледа ли концерта "Live Earth" и какво е мнението ти за подобни кампании?
5. Приятелите са..... (довърши изречението)
6. Хижа "Иван Вазов" или хотела в Златоград?
7. Сигурен ли си, че заровихме достатъчно надълбоко умрелия бунтзендщайн?

1. Как би се описал на тези, които не те познават, използвайки само географски термини и имена?
2. Географията - хоби с професионална насоченост или професия с доходност на хоби?
7. Сигурен ли си, че заровихме достатъчно надълбоко умрелия бунтзендщайн?
- Nikince
- Пишеща машина
visez написа:аххах я кажи са как да мина МГК-то другата седмица....... искам само 3/ееее 4 няма да откажа де хахах /
Аз ти предричам минимум 6
1. Кой курс си
2. Ако можеш да избираш между добре прикрита лъжа и лошо казана истина, кое би избрал?!
3. Без какво не можеш!?
4. Животът е .... ?
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
1.Защо избра да учиш именно География ?
2. Изхождайки от предишното защо не избра примерно да учиш някоя друга психеделична транс специалност
или въобще има ли нещо друго което също би искал да учиш ?
4. Ямбол ли е градът ?
5. Ти в клуба на "светата троица" ли си или си от "великата четворка "?
6. Бунтзендщайнът твърда скала ли или в момента наистина сте я заровили много надълбоко
7. Какво мислиш за ГИС технологиите ?
2. Изхождайки от предишното защо не избра примерно да учиш някоя друга психеделична транс специалност
4. Ямбол ли е градът ?
5. Ти в клуба на "светата троица" ли си или си от "великата четворка "?
6. Бунтзендщайнът твърда скала ли или в момента наистина сте я заровили много надълбоко
Като птичка в небесата 
-
goadelic
- Обратна връзка:
1. Astral Projection са си от великите goa/psy изпълнители, но нещо в последно време не ми допадат особено. А иначе и Astral, и Projection, защото си е астрална проекция...Emmanuel Goldstein написа:1. Astral или Projection?
2. LSD или shroomies?
3. измисли въпрос и си отговори
2. LSD е най-твърдия халюциноген, по-добре гъбки..
3. Кога ще ходя на парти? - Скоро!
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
-
goadelic
- Обратна връзка:
Циндил-Пиндил написа:Така, ето ги и моите въпроси:
1. Как би се описал на тези, които не те познават, използвайки само географски термини и имена?![]()
2. Географията - хоби с професионална насоченост или професия с доходност на хоби?![]()
7. Сигурен ли си, че заровихме достатъчно надълбоко умрелия бунтзендщайн?![]()
1. Хахаха, ах тиии! ...
Сравнително благоприятни географско положение и природни условия. Понякога равновесието в ландшафтната сфера е значително нарушено от увеличеното влияние на антропогенната дейност. Характерна е повишена сеизмична активност, проявяваща се на мезоцикли, което от своя страна обуславя промените в процесите и явленията. Това, респективно, оказва влияние и върху стопанската ми дейност, в която преобладават дейностите от третичния сектор на икономиката.
Ще са опиша само с географски термини аз... Хахаха! Да не съм географски обект... Но все пак може да разберете нещо.
2. И двете, струва ми се. За мен географията е, и хоби, и дано работа! Колкото до доходността, сега е ниска, но след това може да стане като в нормалните страни.
3. Като заслужил съвременен български географ мога да посоча доц. Румен Пенин - той живее за географията и мисля, че е единствения такъв от 20 години насам. Не съм чак толкова запознат с трудовете на чуждите географски школи, за да посоча име, но зная, че работят повече от тук и има много заслужили географи, от които най-вече руските.
4. Не съм гледал този концерт...
5. Приятелите са нещо много хубаво, не само в лошите моменти от живота.
6. Хижа "Иван Вазов" като че ли беше началото. Хотела в Златоград беше кулминацията!
7. А дали въобще беше умрял?!
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
-
goadelic
- Обратна връзка:
МГК-то го минах без нито една лекция, от първия път!
Не се хваля... 
1. Четвърти курс бях. Завърших. И сега ми е някакво странно и тъжно. Предстои държавен изпит.
2. Хаха, да избирам. Аз не обичам лъжата, а демо-версия на истина също не върши работа. По-добре добре скрита лъжа, че да не знам какво е, що е.
3. Не мога най-вече без музика.
4. Животът е..., де да знам. Аз ако знаех, нямаше да го живея!
Nikince написа: 1. Кой курс си
2. Ако можеш да избираш между добре прикрита лъжа и лошо казана истина, кое би избрал?!
3. Без какво не можеш!?
4. Животът е .... ?
1. Четвърти курс бях. Завърших. И сега ми е някакво странно и тъжно. Предстои държавен изпит.
2. Хаха, да избирам. Аз не обичам лъжата, а демо-версия на истина също не върши работа. По-добре добре скрита лъжа, че да не знам какво е, що е.
3. Не мога най-вече без музика.
4. Животът е..., де да знам. Аз ако знаех, нямаше да го живея!
-
goadelic
- Обратна връзка:
Много менния едно след друго станаха.
Обаче, какво да направя, освен да слагам още. 
1. Избрах да уча География, защото това искам от малък. Географията ми е призванието. Географията ми е любовта, колкото и чудно да му звучи на някого.
2. Не съм избрал да уча друго, защото интереса ми е Географията (изхождайки от предишния въпрос.
3. Има и друго, което бих учил с голямо удоволствие - индология. По-психеделично от това...
4. Ямбол е градът! Обичам го, защото е роден. Един от най-хубавите градове и областни центрове в страната. Също така един от най-старите градове не само по тези земи и Европа, но и света.
5. Ще просите дългото ми отсъствие от форума, поради което не съм в течение на "светата троица" и "великата четворка", но в университета и другаде сме си "велика троица" и "света четворка".
Малко ли хора са пропищяли от нас. Спешъл тенкс ту Цундил-Пиндил ен' Мъшруумхед!
6. Бунтзандщайн е мъртъв или така се знае, но той все още е в сърцата ни, и един ден... един ден...
7. ГИС-технологиите имат приложно значение. Не съм проявил по-дълбок интерес към тях, но мисля, че е са от огромно знаение за съвременната география.
sientelo написа:1.Защо избра да учиш именно География ?
2. Изхождайки от предишното защо не избра примерно да учиш някоя друга психеделична транс специалност![]()
или въобще има ли нещо друго което също би искал да учиш ?
4. Ямбол ли е градът ?
5. Ти в клуба на "светата троица" ли си или си от "великата четворка "?![]()
6. Бунтзендщайнът твърда скала ли или в момента наистина сте я заровили много надълбоко![]()
1. Избрах да уча География, защото това искам от малък. Географията ми е призванието. Географията ми е любовта, колкото и чудно да му звучи на някого.
2. Не съм избрал да уча друго, защото интереса ми е Географията (изхождайки от предишния въпрос.
3. Има и друго, което бих учил с голямо удоволствие - индология. По-психеделично от това...
4. Ямбол е градът! Обичам го, защото е роден. Един от най-хубавите градове и областни центрове в страната. Също така един от най-старите градове не само по тези земи и Европа, но и света.
5. Ще просите дългото ми отсъствие от форума, поради което не съм в течение на "светата троица" и "великата четворка", но в университета и другаде сме си "велика троица" и "света четворка".
6. Бунтзандщайн е мъртъв или така се знае, но той все още е в сърцата ни, и един ден... един ден...
7. ГИС-технологиите имат приложно значение. Не съм проявил по-дълбок интерес към тях, но мисля, че е са от огромно знаение за съвременната география.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
1. Любимо местенце в Ямбол?
2. Първият детски спомен?
3. А първият студентски?
4. Момент, в който много обичаш себе си?
5. И момент, в който не можеш да се понасяш?
6. Определяш ли се като вярващ и в какво вярваш?
7. С какво се различаваш от заобикалящото те множество?
8. Какво му трябва на човек?
3. А първият студентски?
6. Определяш ли се като вярващ и в какво вярваш?
7. С какво се различаваш от заобикалящото те множество?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Nikince
- Пишеща машина
1. Koe би определил, като "твоя рай" ( место, човек... там където се чувстваш наи-щастлив и пълноценен)
2. Има ли я половата дискримниация,все още
3. Кое ти липства, за да си напълно щастлив!?
4. Как минава денят ти...!?
5. С Новините как си... Гледаш ли ги?!
6. И в този ред на мисли... Да си получи ли царя имотите..
2. Има ли я половата дискримниация,все още
3. Кое ти липства, за да си напълно щастлив!?
4. Как минава денят ти...!?
5. С Новините как си... Гледаш ли ги?!
6. И в този ред на мисли... Да си получи ли царя имотите..
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
-
goadelic
- Обратна връзка:
^PrincessA^ написа:1. Любимо местенце в Ямбол?![]()
3. А първият студентски?![]()
6. Определяш ли се като вярващ и в какво вярваш?![]()
7. С какво се различаваш от заобикалящото те множество?![]()
1. Най-якото място в Ямбол за мен си е парка. То това си е едно от най-хубавите места в света даже!
2. Странно е как помня неща още от 4-годишен. Доста са детските ми спомени, но най-ярки са тези от пътуванията из страната с родителите ми.
3. Това пък въобще немога да се сетя. Може би в Университета, когато ни събраха курса първия път и ни казваха какво ни предстои.
4. Момент, когато успявам и показвам, че мога.
5. Такъв момент, когато се изнервям за няма нищо.
6. Вярвам в Господ. Човек трябва да вярва в нещо, защото надеждата означава много.
7. Различавам се с много неща, но това заобикалящо множество нека каже кои са. Знайте само, че не мисля като масата, живееща в тази страна.
Не ходя по дискотеки, а на смазващи партита, където чупя плочките цяла нощ по 8-10 часа и по оупън-еъри. Не карам Голф или Астра, но не ми и трябва. Карам колело, когато мога, разхождам се и така. Не си падам по фешън мацки, а по изтрещялки. Не слушам друга музика освен електронна. Не нося Diesel, De Puta Madre 69 и другите там боклуци, а се обличам цветно с чарлстон панталони и цветни блузки... RAVE & PSY CULTURE!
8. На човек му трябват първо здраве, после малко кинти, и партита, бира, яки хорица дето да си джита с тях.