Да работиш и да учиш?!?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

nrggirl написа:но има и значение специалността, според мен на хуманитарните специалности (от които изключвам филологиите, защото и тях много ги натискат, доколкото аз знам), им е по-лесно, защото най-малкото упражненията не са задължителни, и не е фатално да ги пропускаш...
Глупости,филологиите не виждам какво толкова ни натискат :lol: Не мисля,че е кой знае колко сложно 8)
Astral in da house...
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Astral4o написа:
nrggirl написа:но има и значение специалността, според мен на хуманитарните специалности (от които изключвам филологиите, защото и тях много ги натискат, доколкото аз знам), им е по-лесно, защото най-малкото упражненията не са задължителни, и не е фатално да ги пропускаш...
Глупости,филологиите не виждам какво толкова ни натискат :lol: Не мисля,че е кой знае колко сложно 8)
Филологиите не са леки, но и аз мисля, че време за работене остава - въпрос на организираност и желание. И..да има работа също де :wink:
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

Има факултети в университета, в които това да работиш става много трудно.. поради програмата, която ти се дава за лекции и упражнения.Другото, което може да попречи на това да се хване човек на работа по време на лекции е че уж са отпаднали заверките, но някой преподаватели не те допускат на изпит ако не си бил 3 пъти (обикновенно това са по-възрастните преподаватели, които не са съгласни с отменените заверки) Но като цяло това дали ще можеш да работиш или не зависи от програмата ти в унито :) успех на всички кандидатстващи :D
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Моята програма в университета е била безумна и през двата семестъра, откакто съм студентка. Например две лекции на ден, но едната от 8 до 10 сутринта, а втората - от 5 до 7 вечерта.

Но това не ме спира да работя на пълен работен ден (Т.е осем часа + един почивка)... Трудно е, не отричам, има дни, в които съм като разглобена (всяка вечер съм на работа до 1ам, а после от 8-9 на лекции). А и почивам (или почивах - по време на семестъра) в дни, в които от сутрин до вечер съм на лекции, т.е почти не почивам. Но си струва... вече не мога да си представя какво бих правила по цял ден ако не работех. А и парите засега са ок :)
Фен клуб на ФК 'Форум СУ'
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Ами аз работя 5 дни в седмицата, 2 по 6 часа и 3 по 4 часа... ходя на училище (вече не, но цял 12ти клас работех) и учих за КСК и се виждам всеки ден с жената... Не чувствам особено напрежение.
Каква е формулата?
Обичам предмета с който кандидатствам - математика;
Работя това което искам - програмист;
Училището не ме интересува много...;
Жената е супер! :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Работя това което искам - програмист
лесно ли е да си програмист. Аи какво програмираш, програми или си WEB-разработчик.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Правя batch и cgi програми за вътрешно ползване на една италианска фирма. Ползвам C, MySQL и html
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Значи си знаеш материала. Питахте защото и аз съм зарибен, както се казва с програминирането, но по специално за HTML. И се съм намислил след тези изтощителни изпити да почна да уча.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

При мен нещата не се получаваха - намерих си работа с удобно време, та да мога и да ходя на лекции. Ама се скапвах, имах недостиг на сън, започнах да не смогвам да уча (език имам задължително, по него няма как да не уча) и спрях кат дойде сесията. Зависи си явно много от хората и работата.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Сега ще видим дали ще се справям като започна да следвам.
Ще е много хубаво да ме вземат във ФМИ защото работата и жената са ми на 2 минути от ФМИ :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”