Защо не качите бланки на документи/декларации,молби и др/???

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!

Информативен ли е сайтът на СУ

да
11
38%
не
18
62%
Не ме интересува
0
Няма гласували

Общо гласове: 29

beboyan
В началото бе словото

Защо не качите бланки на документи/декларации,молби и др/???

Мнение от beboyan »

здравейте, имам едно много важно питане, свързано с администрацията /която знаем в нашия университет е ужасна/. Защо на главния сайт на университета не сложите готови бланки за уверения, за стипендии, за различни молби и други такива важни формуляри???
Сега трябва да положа държавен изпит и никъде на страницата на СУ не мога да открия какви документи са нужни за да се явя??? Това си е направо безобразие в средата на 2005год.
Кандидатствам за магистратура и нямаше европейски университет, който да не предостави документите си за кандидатстване в електронен вид. Даже повечето български университети го правят, може да вземете за пример сайта на Техническия Университет!
И моля Ви се кога сайта на Софийския университет ще започне за дава наистина полезна информация? Аз съм студент от Биологическия факултет и за моя факултет даже телефоните, посочени там са грешни!!! Няма никаква информация за специалностите от факултета като учебни планове/ама не както са сега, ами с името на преподавателя, кратко резюме на предмета + препоръчани учебници и др./, аз сега като кандидатствам в друг университет и хората като направят една бърза справка на сайта на СУ и абсолютно никаква съществена информация не може да се получи.
Знам, че това е глас в много голяма пустиня, защото съм бил член на Студентския съвет и че нещата в нашия университет кретат и то назад.
Надявам се нещо да се оправи и Поздравявам всички, които се трудят това да стане!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ами явно проблемът е във вашия телевизор, понеже аз съм във ФФ и всички тия неща като учебни планове и т.н. си ги имаме на сайта. Даже някои специалности от факултета ни си имат собствени сайтове, форуми и т.н. Нашият ФСС ни праща и бланки и други подобни нещица, така че само мога да пожелая и останалите да го последват.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Re: Защо не качите бланки на документи/декларации,молби и др

Мнение от alhimikat »

beboyan написа:Студентския съвет и че нещата в нашия университет кретат и то назад.
Надявам се нещо да се оправи и Поздравявам всички, които се трудят това да стане!
само да вляза :!:
но да не се каня от сега
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

^PrincessA^ написа:Ами явно проблемът е във вашия телевизор
май е в телевизора на СУ
но мисля че екипа работи и ще направи всичко възможно да "дърпа" напред във всички области
(поне така мисля)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Вероника Иванова
В началото бе словото

Мнение от Вероника Иванова »

^PrincessA^ написа:Ами явно проблемът е във вашия телевизор, понеже аз съм във ФФ и всички тия неща като учебни планове и т.н. си ги имаме на сайта. Даже някои специалности от факултета ни си имат собствени сайтове, форуми и т.н. Нашият ФСС ни праща и бланки и други подобни нещица, така че само мога да пожелая и останалите да го последват.
Знам за форумите и сайтовете,но можеш ли да ми кажеш за бланките.Благодаря.
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Според мен сайтът е много зле.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:evil: nereza,
Ако видя още един еднотипен пост-реклама на този смотан сайт, ще те ухапя доста по-лошо от целия ти Hall of Fame, събран накуп! :twisted:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Joker написа::evil: nereza,
Ако видя още един еднотипен пост-реклама на този смотан сайт, ще те ухапя доста по-лошо от целия ти Hall of Fame, събран накуп! :twisted:

Властите са уведомени, чакаме банче :)
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”