Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Ето ти я на снимка, можеш да си я принтираш и да им я покажеш на тея в книжарницата
Аз лично си я взех от книжарницата на Просвета на ул. “Цар Иван Асен” 39, че даже и някаква отстъпка ми направиха. Имат книжарница и на бул. “Мадрид” 30.
А иначе предполагам, че книжката може да се поръча в някоя по-голяма книжарница? До колкото помня във Варна нямаше Хеликон, но поне Книгомания или Booktrading трябва да има. Или се лъжа?
А иначе предполагам, че книжката може да се поръча в някоя по-голяма книжарница? До колкото помня във Варна нямаше Хеликон, но поне Книгомания или Booktrading трябва да има. Или се лъжа?
Във Варна има само мореееееееееееееееееее.
Не съм чувал тази Хеликон,аз си ги купувам от Хирон или Херон,но може би ще се лиша от удоволствието да реша книжка номер 5.
Искам да ви попитам за някаква "онлайн" подготовка,в смисьл никьде не откривам примерни изпити или изпити от предишно години,ако някой някога се е натьквал на нещо да ми прати ЛС,мерси предварително и успех на всички(вьпреки че повечето сте пряки конкуренти )
floyd написа:Искам да ви попитам за някаква "онлайн" подготовка,в смисьл никьде не откривам примерни изпити или изпити от предишно години,ако някой някога се е натьквал на нещо да ми прати ЛС,мерси предварително и успех на всички(вьпреки че повечето сте пряки конкуренти )
Няма такава, няма и да има. Нали трябва да има какво да дават по курсовете си от 300 лв? За какво да ходиш ако можеш да си намериш другаде изпити от предишните години. Естествено, че няма да има никъде.
Купи си книжките, това са изпити давани преди 10-15 години.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Vaskes написа:Ето ти я на снимка, можеш да си я принтираш и да им я покажеш на тея в книжарницата
Аз лично си я взех от книжарницата на Просвета на ул. “Цар Иван Асен” 39, че даже и някаква отстъпка ми направиха. Имат книжарница и на бул. “Мадрид” 30.
На входа от към Шипка пред Софийския я видях вчера и си я купих.
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
love_delight написа:Забелязахте ли в test 1, въпрос 22 нещо интересно?
В answer key е посочено D - т.е. no error, а във обяснението се казва, че грешката е в С
love_delight написа:Забелязахте ли в test 1, въпрос 22 нещо интересно?
В answer key е посочено D - т.е. no error, а във обяснението се казва, че грешката е в С
НЕ! Бях го правила теста и не ми е направило впечатление С е обаче...
If you are too wasted to remember, it never took place!