Теми Литература 1990-2007
- TimShel_Girl
- Драскач
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- aahz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
A бе не е баш като да е заобиколил критиката. Смисъл, ако някой е чел втората редакция на романа, получава впечатлението, че са хванал някоя картина и просто са я донарисували отстрани. Абе нещо като облечените фигури на Микеланджело в Сикстинската капела. /Не че Димов е чак толкова гениален, ама това сравнение ми хрумва./
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
-
quiksilver
- В началото бе словото
hm
много двойки гледам има на този изпит...дано и този път е така..да има много глупаци
) аз лично почти не съм наблягал на литература..минал съм 2 автора вазов и ботев...и сега имам 1 седмица за литературата да я науча и преговор на историята
но въпреки това ми се струва все едно какво 6те се падне..всичко е лесно!:)
все пи6е6 език,стил,периодът,в който твори е хубаво да се познава...дрдр пи6е6 там да има,вкарва6 20 интелигенти думички и си готов за 3 хихиххии...
все пи6е6 език,стил,периодът,в който твори е хубаво да се познава...дрдр пи6е6 там да има,вкарва6 20 интелигенти думички и си готов за 3 хихиххии...
-
Optimistichen_pesimist
- В началото бе словото
I na men taka mi se struva. Daje mislq, 4e 1 godina e malko vreme za toq truden predmet.Orenda написа:ако изкараш на литературата с у4ене 1 седмица, шапка ще ти сваля, 4естно!според мен това е съвсем невъзможно, но пак ше си говорим....
Sorry, nqma kirilica
"Няма нищо по-силно от сърцето на доброволеца"
Продавам теми по литература.
Разработени са перфектно, стилистично и граматично са издържани, проверявани са от университетски преподавател.
Комплектът включва всички автори от конспекта за изпита по литература във всички ВУЗ-ове.
Teмите струват 50 лв.
За подробности ми пишете на strange@start.bg
или звънете на тел. 0878960026
София
Разработени са перфектно, стилистично и граматично са издържани, проверявани са от университетски преподавател.
Комплектът включва всички автори от конспекта за изпита по литература във всички ВУЗ-ове.
Teмите струват 50 лв.
За подробности ми пишете на strange@start.bg
или звънете на тел. 0878960026
София
пич абсурдно е да се подготвиш за 1 седмица(но не невъзможно)! просто материала е мн и няма начин да го изкараш(стискам палци да изкараш 3-ка де)но........ 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!