Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Теми Журналистика 2000-2006
Теми за писмен изпит по журналистика:
2000 - Престъпление без наказание
2001 - Изяде ли мишката книгата
2002 - Българи от ново време
2003 - Власт и корупция
2004 - Можем ли да успеем
2005 - Времето на кандидатите
2006 - Игра на оцеляване
Резервни теми:
2003 - Господари на ефира; Двадесет и първи век - предизвикателства
2004 - Терористи от телевизионния екран; Лесни пари;
2005 - Къде е скрита камерата ; Пуснете слънчевата светлина;
2006 - Великите БГ (тука вече не ги помня );
Други примери:
Професия журналист ; Номинации и деноминации ; Косата ми лилава ( Laughing ) ; Отговорността и свободата ; Предизвикателствата на новото време ; Видения с мирис на хашиш ( Twisted Evil ) ; Как се става лидер ; Богатите също плачат ; Футбол,футбол .
Теми за устен изпит по журналистика:
2000 - 1.Проблеми на националното ни развитие ;
2.Българо-македонските отношения ;
3. Вашата медийна среда.
2001 - 1.Избори 2001-ва;
2.Глобализации и антиглобализации;
3. Младите и медиите.
2002 - 1.Папа Йоан Павел || в България ;
2.Прага : България и НАТО;
3. Медийният пейзаж в България.
2003 - 1.800-те дни:постигнато и неизпълнено;
2.Какви събития през последната година повлияха за подобряване на международния образ на България?;
3.Коя медия харесвате?
2004 - 1.Тероризъм и медии;
2.България и ЕС - какво по-нататък?;
3.Професионална мотивация.
2005 - 1.Парламентарни избори 2005-та;
2.Тероризмът;
3.Reality shows .
2006 - 1. България и Европейския Съюз;
2. Проблеми с интеграцията на ромското население в България;
3.Вестникът като медия.
2000 - Престъпление без наказание
2001 - Изяде ли мишката книгата
2002 - Българи от ново време
2003 - Власт и корупция
2004 - Можем ли да успеем
2005 - Времето на кандидатите
2006 - Игра на оцеляване
Резервни теми:
2003 - Господари на ефира; Двадесет и първи век - предизвикателства
2004 - Терористи от телевизионния екран; Лесни пари;
2005 - Къде е скрита камерата ; Пуснете слънчевата светлина;
2006 - Великите БГ (тука вече не ги помня );
Други примери:
Професия журналист ; Номинации и деноминации ; Косата ми лилава ( Laughing ) ; Отговорността и свободата ; Предизвикателствата на новото време ; Видения с мирис на хашиш ( Twisted Evil ) ; Как се става лидер ; Богатите също плачат ; Футбол,футбол .
Теми за устен изпит по журналистика:
2000 - 1.Проблеми на националното ни развитие ;
2.Българо-македонските отношения ;
3. Вашата медийна среда.
2001 - 1.Избори 2001-ва;
2.Глобализации и антиглобализации;
3. Младите и медиите.
2002 - 1.Папа Йоан Павел || в България ;
2.Прага : България и НАТО;
3. Медийният пейзаж в България.
2003 - 1.800-те дни:постигнато и неизпълнено;
2.Какви събития през последната година повлияха за подобряване на международния образ на България?;
3.Коя медия харесвате?
2004 - 1.Тероризъм и медии;
2.България и ЕС - какво по-нататък?;
3.Професионална мотивация.
2005 - 1.Парламентарни избори 2005-та;
2.Тероризмът;
3.Reality shows .
2006 - 1. България и Европейския Съюз;
2. Проблеми с интеграцията на ромското население в България;
3.Вестникът като медия.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Продавам теми по литература.
Разработени са перфектно, стилистично и граматично са издържани, проверявани са от университетски преподавател.
Комплектът включва всички автори от конспекта за изпита по литература във всички ВУЗ-ове.
Teмите струват 50 лв.
За подробности ми пишете на strange@start.bg
или звънете на тел. 0878960026
София
Разработени са перфектно, стилистично и граматично са издържани, проверявани са от университетски преподавател.
Комплектът включва всички автори от конспекта за изпита по литература във всички ВУЗ-ове.
Teмите струват 50 лв.
София
- reni.misskiss
- В началото бе словото
- TimShel_Girl
- Драскач
Продавам теми по литература.
Teмите струват 50 лв.
София
Teмите струват 50 лв.
София
не вярвам да се падне "не сте сами" на писмения... някак си звучи простовато и очаквано, пък и повечето ще почнат с едни сладникави есенца...
агресията по пътищата според мен има голяма вероятност да се падне и аз лично бих се радвала да е за писмения.а пък за медиците и евродепутатите сигурно ще питат на устния. сега се чудя дали няма да наклонят везните и към Р.Овч., но не ми се ще такава забутана тема честно казано.. то какво ли и може да се каже.
агресията по пътищата според мен има голяма вероятност да се падне и аз лично бих се радвала да е за писмения.а пък за медиците и евродепутатите сигурно ще питат на устния. сега се чудя дали няма да наклонят везните и към Р.Овч., но не ми се ще такава забутана тема честно казано.. то какво ли и може да се каже.
За устнич си ги представям така нещата:bubble написа:не вярвам да се падне "не сте сами" на писмения... някак си звучи простовато и очаквано, пък и повечето ще почнат с едни сладникави есенца...
1. медиците
2.евродепутати и там ще се набута "Р.Овч."
3. Визитата на Буш
А може и да ви питат нещо за т.н показни убийства:)
А за писмения може да се падне и нещо от рода на "Сегашните идоли" или "Моят идол" (измислих си ги) ,свързано с нашумялото шоу Мюзик Айдъл...Една такава тема е доста широкообхватна:)
За справка:Миналата година се падна "Игра на оцеляване" (Лек полъх от "Сървайвър".Банално е ,но просто размишлявам:)
Вече съжалявам,че не се записах за тези изпити:)
А за писмения може да се падне и нещо от рода на "Сегашните идоли" или "Моят идол" (измислих си ги) ,свързано с нашумялото шоу Мюзик Айдъл...Една такава тема е доста широкообхватна:)
За справка:Миналата година се падна "Игра на оцеляване" (Лек полъх от "Сървайвър".Банално е ,но просто размишлявам:)
Вече съжалявам,че не се записах за тези изпити:)
plamKA, да, за мюзик айдъл е възможно да го завъртят около заглавието, ама ще е тъпо (според мен).. много искам да се падне нещо за войната по пътищата понеже и преди съм чела и имам информация не само за България...Е, все пак важното е темата да е интересна.Не знам кой от вас се е записал за изпита в УНСС , но според мен е много добре, че в УНСС-то по журналистика изпита е по-рано, понеже така имаме шанс да проверим за к'во ще иде реч в СУ-то, сигурно няма да е чак толкова по-различно.
За показните убийства не вярвам да питат ,защото някак си тая тема не е сред актуалните, скоро не е ставало нищо толкова особено (поне нямам такъв спомен).
Може и покрай Ирак да завъртят нещата ,нали имаше някакви атентати тия дни, пък и то там все има жертви,проблеми..
темите са много, мен най-много ме е страх от ЕС понеже темата е супер огромна ... може да се кажат хиляди неща и няма да е напълно изчерпателно.
успех на всички и пламка... май наистина е трябвало да се запишеш за изпитите
).
За показните убийства не вярвам да питат ,защото някак си тая тема не е сред актуалните, скоро не е ставало нищо толкова особено (поне нямам такъв спомен).
Може и покрай Ирак да завъртят нещата ,нали имаше някакви атентати тия дни, пък и то там все има жертви,проблеми..
темите са много, мен най-много ме е страх от ЕС понеже темата е супер огромна ... може да се кажат хиляди неща и няма да е напълно изчерпателно.
успех на всички и пламка... май наистина е трябвало да се запишеш за изпитите
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ООО наистина дано не се падне нещо за ЕС. тема не само, че е много голяма, но и вече банална...
аз се записах за УНСС точно с тази цел - да се упражня за СУ.
а много се надявам за тема от рода на отношенията на САЩ и Русия или за Ирак и съседните държави.
До колкто знам е хубаво сутринта преди изпита да си купим по 1 вестник и темата от 1ва страница или темите (за устния) може да се паднат.
аз се записах за УНСС точно с тази цел - да се упражня за СУ.
а много се надявам за тема от рода на отношенията на САЩ и Русия или за Ирак и съседните държави.
До колкто знам е хубаво сутринта преди изпита да си купим по 1 вестник и темата от 1ва страница или темите (за устния) може да се паднат.
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
нека изведем на кратко:
проблеми на бг:
1-медиците
2-войната по пътищата
3-избора на евродепутатите
4-корупцията
5-проблемната младеж
и евентуално не изключено -
6- ЕС
СПОРТ:
1- ЛЕВСКИ- 25 титла 26 купа (НЕЩО С КОЕТО СЕ ГОРДЕЯ
)
2-Шампионска лига
3-волейбола
и пак евентуално
4-трагедията на локо и новия кУпувач
ЕМИ МАЙ Е ТВА АКО НЯКОЙ СЕ СЕТИ НЕЩО ДРУГО......
проблеми на бг:
1-медиците
2-войната по пътищата
3-избора на евродепутатите
4-корупцията
5-проблемната младеж
и евентуално не изключено -
6- ЕС
СПОРТ:
1- ЛЕВСКИ- 25 титла 26 купа (НЕЩО С КОЕТО СЕ ГОРДЕЯ
2-Шампионска лига
3-волейбола
и пак евентуално
4-трагедията на локо и новия кУпувач
ЕМИ МАЙ Е ТВА АКО НЯКОЙ СЕ СЕТИ НЕЩО ДРУГО......
Последно промяна от МВР на 11 Юли 2007, 11:09, променено общо 1 път.
когато съм добра съм много добра, но когато съм лоша съм по добра...
http://www.mvr.bg/
http://www.mvr.bg/