МОЛЯ ВИ-ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ИЛИ ПОЛИТОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
МОЛЯ ВИ-ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ИЛИ ПОЛИТОЛОГИЯ
може ли някои да ми даде разяснение коя от двете специалности е по-добра защото смятам да кандидатствам наново и се колебая между двете
istori4ka
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
От една страна се оплакват, че поне от моите познати много малък, да не казвам незначителен процент работят по специалността и от друга, цитирам точно: "И бастунът ми да влезе политология и той ще завърши", публичната администрация пък на практика ги готвят 4 години за държавни служители с начална заплата 285 лева, което е забавен момент, като трябва да плащаш квартира в София например. И там повечето ми познати не работят по специалността и се нервят защо са си губили времето и са се юрнали към "престижните" специалности. Това слушам най-редовно, пък не знам.
Re: МОЛЯ ВИ-ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ИЛИ ПОЛИТОЛОГИЯ
След средното образование всичко е бутафория.snowwhite написа:може ли някои да ми даде разяснение коя от двете специалности е по-добра защото смятам да кандидатствам наново и се колебая между двете
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И това. Но не самоXin написа: публичната администрация пък на практика ги готвят 4 години за държавни служители с начална заплата 285 лева, което е забавен момент, като трябва да плащаш квартира в София например.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Reflection
- В началото бе словото
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ученете е невероятно трудно понеже първо материал е много и второ имаме много изпити и по-голямата част са двусеместриални,което е отвратително.например аз на тази сесия имам 6 изпита-4 двусеместриални.а относно това че е интересно мога само да кажа че интереса се загубва при подобна сесия
istori4ka
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре де , трябва да си разбрала че в ИФ няма хлабаво, но така си е и почти в целия университет и ако искаш да се местиш само за да се оттървеш от ученето мисля че не си попаднала на правилното място
Навсякъде си е натоварено,пък ти си реши вече дали ще заложиш на интересното или на "лесното"
Като птичка в небесата 
Прати ми го и на мене това ЛС, защото и аз съм същия случай - историк, който се чуди кво да прави.^PrincessA^ написа:И това. Но не самоXin написа: публичната администрация пък на практика ги готвят 4 години за държавни служители с начална заплата 285 лева, което е забавен момент, като трябва да плащаш квартира в София например.Направо ще ти препратя едно ЛС, което писах на едно друго заблудено дете скоро
[quote="Mira"]мдам,и аз съм "същия случай",само дето се колебая между историята и психологията
[/quote][quote][/quote]
Mira i az v na4aloto predi da vlezna mnogo iskah da u4a psihologiq no sled kato tazi godina u4ihme pedagogi4eska psihologiq moga da ti kaja 4e ne e 4ak tolkova priqtno kato da go 4ete6 za udovolstvie:)ne znam moje bi se otnasq samo za tozi vid psihologiq,ako ostane6 v istoriqta i zapi6e6 pedagogi4eski profil 6e vidi6 kakvo e
Mira i az v na4aloto predi da vlezna mnogo iskah da u4a psihologiq no sled kato tazi godina u4ihme pedagogi4eska psihologiq moga da ti kaja 4e ne e 4ak tolkova priqtno kato da go 4ete6 za udovolstvie:)ne znam moje bi se otnasq samo za tozi vid psihologiq,ako ostane6 v istoriqta i zapi6e6 pedagogi4eski profil 6e vidi6 kakvo e
istori4ka