Ще се търсят стимули срещу изтичането на мозъци

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Brainless Pirate
Гутенберг

Re: Както казват, ще поживеем, ще видим...

Мнение от Brainless Pirate »

KlimBo написа:"Както казват, ще поживеем, ще видим..."
Точно така разсъждават 90% от българите и всеки чака наготово да му падне по-добрия живот. Когато някой тръгне да прави нещо, едната половина от хората само гледат, а другата тръгват срещу него да му пречат. Това Ви го казвам от личен опит. Не веднъж съм ставал жертва на този манталитет.
КлимБо, колко добре те разбирам, за съжаление :( И на мен ми се случва все така :(

Обаче сигурен ли си, че въпреки всичко няма да се побъркаш от носталгия там, където отидеш?
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Klimbo, това с национализацията недей да го казваш там където отиваш, че ще си имаш работа само с мексиканци и негри в затвора :lol: Поредната партида sheeple се очаква в США, затва дерзайте!
Явно малко сте видяли...
Аватар
KlimBo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KlimBo »

L'Inspecteur, май по всичко си компетентен. Таквиз кат теб ги знам - компетентни по всичко :lol: Може да питаш всеки КАДЪРЕН икономист, къде са парите на България. Може да го питаш и по друг начин освен НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ за колко хиляди години ще се върнат обратно в държавата. Но теб не те интересуват такива неща. Не го интересуват таквиа неща и българския народ - той затова си мълча и трая, като го ограбваха. Пък тръгнали сега да искат. Ше си умрат в мизерията и това е. Само да не вземат задади тия овце да печатат пари, че тогава ше стана една хубава...
Това е текстови блок, който се прикача към края на това съобщение, щото съм го бил пуснал. Има си ограничение от 255 символа ;-)
Аватар
KlimBo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KlimBo »

KlimBo написа: ше стана една хубава...
Т'ва трябваше да е "ше стане една хубава...", ама как се получи само :oops:
Това е текстови блок, който се прикача към края на това съобщение, щото съм го бил пуснал. Има си ограничение от 255 символа ;-)
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Бях написал един дълъг пост, но няма да го пускам. Климбо, ако искаш да ти разкажа някои неща, защото може би има какво да кажа, драсни едно ЛС да седнеме и да поговориме, без лоши чувства.
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”