Независимо Косово?
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Как каква?!
Не споменах ли вече, че въпросът е сложен. На сложни въпроси нашите компетентни лумпени нямат готов отговор. Трудна им е мисловната дейност. Стоят и се ослушват да видят какво ще стане, макар че вече и Русия, и САЩ казаха позициите си по въпроса. Какво чакат нашите ли? Ами, Видовден, предполагам...
Не споменах ли вече, че въпросът е сложен. На сложни въпроси нашите компетентни лумпени нямат готов отговор. Трудна им е мисловната дейност. Стоят и се ослушват да видят какво ще стане, макар че вече и Русия, и САЩ казаха позициите си по въпроса. Какво чакат нашите ли? Ами, Видовден, предполагам...
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
Ще се оправдаят с правото на народите на самоопределение.
Глупости!
както каза Винта, ако това стане след години Родопите ще са република, а може би Филиповци и Столипинови ще са автономии, борещщи се за независимост срещу мръсното бг малцинство.
Никаква независимост за Косово, те не са отделна нация!
Глупости!
както каза Винта, ако това стане след години Родопите ще са република, а може би Филиповци и Столипинови ще са автономии, борещщи се за независимост срещу мръсното бг малцинство.
Никаква независимост за Косово, те не са отделна нация!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Типичен български комплексарски манталитет - "Важното е не на мен да ми е добре,а на съседа да му е зле".Паган написа:Сега искам и северната част на Войводина да се присъедини
към Унгария и ще умра от кеф
Аз лично НЕ одобрявам независимостта на Косово,защото не мисля злото на която и да е била ХРИСТИЯНСКА съседна на нас държава.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Важното е на мен да ми е добре, а на Сърбия да й е по-зле, отколкото на мен ми е било някогаTHE_PARASITE написа:Типичен български комплексарски манталитет - "Важното е не на мен да ми е добре,а на съседа да му е зле".Паган написа:Сега искам и северната част на Войводина да се присъедини
към Унгария и ще умра от кеф
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка: