аз имам 68 бтв.
едит: и това с трудни- лесни тестове също е fake ако съдим по резултатите. един приятел имаше 52 на първия и 63 на този сега. все едно- и той е вътре(=
Модератор: Boromir
За всеки случай, ако се беше оказал по-лесен... Все пак щеше да е хубаво да вземам стипендияradja написа:еми..аз само на първи ходих. затрудни ме достатъчно.(=явор написа:Е аз не съдя по резултатите... просто помня, че втория ме затрудни много повече
а...защо си ходил на втори, при условие, че имаш достатъчно висок резултат на първия?
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" идейно. аз ги осигурявам откъм влизане и повече не се занимавам. в смисъл...не искам повече, отколкото ми трябва(=явор написа:За всеки случай, ако се беше оказал по-лесен... Все пак щеше да е хубаво да вземам стипендияradja написа:еми..аз само на първи ходих. затрудни ме достатъчно.(=явор написа:Е аз не съдя по резултатите... просто помня, че втория ме затрудни много повече
а...защо си ходил на втори, при условие, че имаш достатъчно висок резултат на първия?