Относно НБУ....

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

според мен идеята на въпросите в НБУ е не толкова да ги знаеш наизуст кое какво е, а да прецениш. т.е. търсят се логически способности(=
аз имам 68 бтв.:)

едит: и това с трудни- лесни тестове също е fake ако съдим по резултатите. един приятел имаше 52 на първия и 63 на този сега. все едно- и той е вътре(=
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Е аз не съдя по резултатите... просто помня, че втория ме затрудни много повече :?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

явор написа:Е аз не съдя по резултатите... просто помня, че втория ме затрудни много повече :?
еми..аз само на първи ходих. затрудни ме достатъчно.(=

а...защо си ходил на втори, при условие, че имаш достатъчно висок резултат на първия?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

radja написа:
явор написа:Е аз не съдя по резултатите... просто помня, че втория ме затрудни много повече :?

а...защо си ходил на втори, при условие, че имаш достатъчно висок резултат на първия?
За всеки случай, ако се беше оказал по-лесен... Все пак щеше да е хубаво да вземам стипендия :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

явор написа:
radja написа:

За всеки случай, ако се беше оказал по-лесен... Все пак щеше да е хубаво да вземам стипендия :roll:
идейно. аз ги осигурявам откъм влизане и повече не се занимавам. в смисъл...не искам повече, отколкото ми трябва(=
aHu
В началото бе словото

Мнение от aHu »

Според мен пък е въпрос на късмет какви въпроси ще ти се паднат, защото до колкото знам вариантите наистина са много, може би над 200, едва ли ги подреждат по трудност за съответните изпитни дати...
на мен ми се стори еднакво сложен и на 29 и сега на 10, но този тест по скоро ми изглежда на нещо като iq тест, а не кандидатстудентски изпит но както и да е, аз имам 46т и процентила ми е 72.29%, което наистина ме очуди, незнам, дано ме приемат и пожелавам успех на другите :wink:
"I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
Winnie the Pooh
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Като организация, материална база и начин на обучение университета е ОК, проблема e в това, че повечето студенти от НБУ не заслужават тези прекрасни условия :(
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Аз съм на 86% там, като се има предвид, че даже незнаех и правилата на изпита... и мисля, че съм приет, но и аз като мнозина от вас, това ми е като втори вариант, в случей, че в УНСС и СУ нещата се провалят... ама дано не се стига до там :!:
PG
В началото бе словото

Мнение от PG »

56 точки без никаква предварителна подготовка...само на стари знания го карах!
lokiju
В началото бе словото

Мнение от lokiju »

Здравейте на всички кандидат-студенти!Аз също ходих на изпитите в НБУ....горе-долу съм доволна от представянето си там,но все пак нищо не се знае...искам да попитам някой от вас да се е ориентирал към Масови комуникации и знаете ли нещо за максимални и минимални балове за тая специалност...ако има някой ,който иска да запише това като първо желание pls пиши колко точки имаш и ще се пробваш ли и в СУ.Мерси предварително
Най-красивите неща се разкриват пред очите ни чак,когато ги затворим!
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

да, аз ако пробвам нещо в НБУ това ще са мас комуникации. имам 62 точки. и да ще пробвам в СУ.
lokiju
В началото бе словото

Мнение от lokiju »

еее супер-аз пък съм с 60...ама предполагам ,че ще ми стигнат...а интересувал/а ли си се от мин. и макс. бал за тая специалност,защото аз търсих инфо къде ли не и нищо няма по тоя въпрос.10х
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

не, не съм се интересувала, но знам, че мин година 64 точки са стигали за право :wink: прави си сметката :wink:
lokiju
В началото бе словото

Мнение от lokiju »

Оххх...де да бяха маааалко по-ниски таксите в НБУ-супер щеше да е! :) А за стипендия вече дори не се надявам,струва ми се доста недостижимо!Лошото е,че никъде не ти казват трябва да имаш еди-колко си точки....всичко е прекалено относително,а и тея стипендии не са разпределени по специалности а само за 10-те и съответно следващите 30 с най-висок бал....кофти работа.Дали някой с 60-65 точки до сега е хващал стипендия?Някой да се похвали...?
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Там за да взимаш стипендия трябва и да си социално слаб, в смисъл с доход не по-малък от еди колко си лева.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”