Толкова ли нямаше друго място в София, без такива дървета да е?
А те - точно дърветата до паметника и до парка!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
И живи вериги, и подписки, и медии, нищо не може да отмени законните разрешения и договори.begemot_ написа:дано не, тъпото е, че ако е през лятото, нали се сещаш колко студенти ще има за да се обърне някакво внимание. иначе аз бих направила жива верига сама... не знам обаче колко трудно ще преместят 45те ми килограма телесна маса
Ужасfeichka написа:Супер яки бяха тези дървета!Заедно с растенията по сградата създаваха супер яка атмосфера...Те сега тука искат и една градина около нас(любимото място на Пенчо Славейков, с вековни дъбове) да махат наполовина, за да строят... А да заповядат!
![]()
Тази градинка лятото е пълна с деца и майки с бебета...Дали няма да се възпротивим...
Да,вярно е имаше такава статия в Телеграф. Ние бяхме на практика и изведнъж всички се скупчиха около един човек,който четеше на глас за какво става дума.begemot_ написа:хаха декана моля ти се.. разбрахме че от озеленяване имали разрешение, щели ужким да "облагородяват" да засаждат нови дръвчета, това е версията на една катедра където питахме - еколозите. а според други щели да правят такова насипано с чакъл както е отзад в двора...
а в телеграф имало статия че цялата сграда на БФ щяла да се срине ама така и не се докопахглупости някви журналистически измислици..
но за дърветата още ми се къса сърцето