И не ,не съм черноглед.Реалист съм.Много хора бъркат двата светогледа,но може би у нас песимизъм=реализъм?И малко е късно да започвам да харесвам ГГФ-то,аз вече завърших семестриално(в смисъл,че нямам повече семестри,не ,че съм си взел всички изпити;))
Размисли и страсти с Richard B. Riddick (a.k.a mushroomhead)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В България всички сме част от стадото,което който както си иска бута с гегата и то върви накъдето му кажат ,а колкото и да се опитва човек да изпъкне най-много да стане черна овца,нищо повече
И не ,не съм черноглед.Реалист съм.Много хора бъркат двата светогледа,но може би у нас песимизъм=реализъм?И малко е късно да започвам да харесвам ГГФ-то,аз вече завърших семестриално(в смисъл,че нямам повече семестри,не ,че съм си взел всички изпити;))
.
- zvezda
- В началото бе словото
- Специалност: KN
- Курс: втори
Re:
Riddick, това вероятно значи, че ще се спасяваш с бягство в чужбина? Или поне така планираш/ти се иска..?
Щом вече си завършил семестриално ти желая лесно да събориш и изпитите! Скорошно и успешно дипломиране!
Щом вече си завършил семестриално ти желая лесно да събориш и изпитите! Скорошно и успешно дипломиране!
.:KH ~ II-pи курс:.