ТЪРСЯ ПРОДАВАЧКИ
Модератор: fluffy cloud
-
GeorgievaM
- В началото бе словото
ТЪРСЯ ПРОДАВАЧКИ
Търся продавачки за магазини за дрехи в центъра на София , с целодневна заетост, добро заплащане и чудесни клиенти.Тел. 988 50 05 Георгиева e-mail: predlagarabota@abv.bg
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
GeorgievaM
- В началото бе словото
да, чудесни клиенти
Това означава само едно- чудесни клиенти! Който знае ще ме разбере!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
GeorgievaM
- В началото бе словото
о-о-о, доста ограничено!
Нима мислите ,че така наречените "Мутреси" са чудесни клиенти?! Та това е смешно!
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Re: о-о-о, доста ограничено!
Колегата се шегуваше според мене, макар и не много сполучливо. Освен това не забравяй, че сега сме в сесия и повечето хора са изтрещели.GeorgievaM написа:Нима мислите ,че така наречените "Мутреси" са чудесни клиенти?! Та това е смешно!
Вероятно не сте работили подобна работа с хора. Жената, предполагам, има предвид просто нормални индивиди.
Аз работих като оператор на телефонни кабини за международни разговори няколко месеца и после бях в състояние да напиша трактат как свалят мъжете от различни националности и кой от кой е по-нагъл, при положение че ходих с ръкави и дълъг широк панталон и в най-големите жеги... то задника ми ли не обсъждаха, то какво ли не беше... в прав текст в мое присъствие. Като видех да се задават и се разтрепервах. Та, идеята ми е, че ако кварталът е хубав и клиентите са нормални хора, които не решават, че умираш да си легнеш с тях, само защото си им казал "добър ден!", което ти е и професионално задължение, това вече означава много... човек като поработи малко с хора... има всякакви индивиди и като видиш един нормален, ти се иска да скачаш до небето. Та ако преобладаващата част са нормални хора
Аз работих като оператор на телефонни кабини за международни разговори няколко месеца и после бях в състояние да напиша трактат как свалят мъжете от различни националности и кой от кой е по-нагъл, при положение че ходих с ръкави и дълъг широк панталон и в най-големите жеги... то задника ми ли не обсъждаха, то какво ли не беше... в прав текст в мое присъствие. Като видех да се задават и се разтрепервах. Та, идеята ми е, че ако кварталът е хубав и клиентите са нормални хора, които не решават, че умираш да си легнеш с тях, само защото си им казал "добър ден!", което ти е и професионално задължение, това вече означава много... човек като поработи малко с хора... има всякакви индивиди и като видиш един нормален, ти се иска да скачаш до небето. Та ако преобладаващата част са нормални хора
-
GeorgievaM
- В началото бе словото
РАДВАМ СЕ
Да,благодаря, доволна съм ,че станах повод за подобна дискусия и , че има и нормални мнения, но...да вършим работа- на никого ли не му се работи? Поздрави и успешна сесия! Георгиева
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: