Търся девойка за гледане на деца
Модератор: fluffy cloud
Търся девойка за гледане на деца
Здравейте,
Имам две момиченца на 3 и 1 години. Търся човек, който да ги прибира от детската ясла и градина и да стои с тях докато се върна от работа.
Става въпрос за часовете между 17.30 и 20 часа от понеделник до петък.
Това, което мога да предложа като заплащане е 150лв. месечно
Ако някой проявява интерес или има въпроси може да ги постави тук в темата или на e-mail: aneliabeeva@abv.bg
Имам две момиченца на 3 и 1 години. Търся човек, който да ги прибира от детската ясла и градина и да стои с тях докато се върна от работа.
Става въпрос за часовете между 17.30 и 20 часа от понеделник до петък.
Това, което мога да предложа като заплащане е 150лв. месечно
Ако някой проявява интерес или има въпроси може да ги постави тук в темата или на e-mail: aneliabeeva@abv.bg
-
Вероника Иванова
- В началото бе словото
Надявах се, че ще има студентка, която да желае да се занимава с дечица. Часовете са вечерни - може през деня да ходи на лекции, а през нощта - на дискотека. Парите не са много, но не са и малко като допълнителен доход. Освен това е доста по-добре отколкото да ги изкарва като чистачка във фитнеса примерно /защото аз това правих за известно време докато бях студентка/.
Да уточня района - става въпрос за РЕДУТА. Близо до СУ има автобус с № 72, с който за няколко минути се стига до там.
Освен това децата са доста забавни ... понякога.
Да уточня района - става въпрос за РЕДУТА. Близо до СУ има автобус с № 72, с който за няколко минути се стига до там.
Освен това децата са доста забавни ... понякога.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ще трябва да хапват преди да се прибера, че иначе ще изядат детегледачката. Приспиването си е моя работа.
Всъщност има много възможности. Ако е хубаво времето, близо до детската ясла има градинка, могат да стоят там и да играят, докато се върна от работа и ги прибера. В градинката има и кафенета, където продават сандвичи. Ако е лошо времето - ще трябва да седят вкъщи, където все се намира нещо за ядене.
Надявам се да се намери някой да помогне.
Всъщност има много възможности. Ако е хубаво времето, близо до детската ясла има градинка, могат да стоят там и да играят, докато се върна от работа и ги прибера. В градинката има и кафенета, където продават сандвичи. Ако е лошо времето - ще трябва да седят вкъщи, където все се намира нещо за ядене.
Надявам се да се намери някой да помогне.
С удоволствие бих помогнала, но аз сега гледам две деца по три часа на ден, от 3 до 6, така че часовете просто не са ми удобни, а и мястото ми се пада далечко.
Дано намериш някого скоро
Дано намериш някого скоро
On ira où tu voudras, quand tu voudras
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт