2 ЮНИ - НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ГЕРОИТЕ !!!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- la_cazadora
- Драскач
Не че няма смисъл в спирането, но героите ще се зарадват повече, ако продължим делото им, отколкото да спираме в тяхна чест.Паган написа:Спряхте ли? Естествено, никой не си направи труда, да почете героите.
Последно промяна от la_cazadora на 02 Юни 2007, 12:35, променено общо 1 път.
Моето виждане ,че хората след време ще престанат изобщо да намират сили и да пускат сирение .Една година няма колите да спират ,следващата хората и по следващата и сирените... И накрая можеи празника да се забрави и уважението и ...la_cazadora написа:Не че няма смисъл в спирането, но героите ще се зарадват повече, ако продължим делото им, отколкото да спираме в тяхна чест.Паган написа:Спряхте ли? Естествено, никой не си направи труда, да почете героите.
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Бяха по-тихи. Помислих, че е аларма на кола. (или трябва сирените да се пренастроят, защото населението масово си слага нова алуминиева и ПВЦ дограмаfeichka написа:Аз също спрях! Но не знам защо ми се стори, че тази година сирените бяха по-тихи от миналата, например...
Всички спряха, нямаше мизерници около мен, които да ме вбесят тая година.
Най-много ме кефят майки, които спират с децата си и им обясняват защо трябва. Хубаво е.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това с фанатизирането го кажи на онези,Циндил-Пиндил написа:Хах, очевидно е неизбежно това - всяка година на 2-ри юни във форума да се обсъжда кой бил спрял и кой не бил спрял по време на сирените.
Не драматизирайте толкова много и не се фанатизирайте, в друго се крие смисъла
които 5 пъти на ден си блъскат главите в земята
Нека спираме, за да ги уважим, но нека като не сме спряли, да правим това,la_cazadora написа:Паган написа:
Спряхте ли? Естествено, никой не си направи труда, да почете героите.
Не че няма смисъл в спирането, но героите ще се зарадват повече, ако продължим делото им, отколкото да спираме в тяхна чест.
което те правиха. Май цялото изречение е смешно. Нито се спира, нито се действа.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- la_cazadora
- Драскач
Напротив! Правят се и двете, но действието е по-важното! Спирайте на този празник, но в останалото време действително правете нещо за България. Не забравяйте, че спирането на улицата е много малка част от това, което един патриот прави. Не се втелявайте в жеста да застанеш на улицата за 1 минута! Другото е истински важното, както беше написал Циндил. Спирането на улицата е само прелюдия.Нито се спира, нито се действа.
Пиша това, защото ми е писнало от псевдопатриоти, които спират по улиците на такъв празник, носят цветя по паметниците, а пред приятелите си говорят колко за нищо не ставаме. Не визирам никого от форума, а само напомням да се пазим от театралното "патриотство". Нека не отдаваме почит на героите само от кумова срама. Само напомням, не обвинявам никого от тази тема.
Както и да е. Да не разваляме празника със спорове.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби