ECTK : e правена от слаб математик. Дискусия >

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
Sonia_nik
В началото бе словото
Обратна връзка:

samo da popitam

Мнение от Sonia_nik »

Ne sikam da vi se burkam v razgore6tenij razgovor.
Iskam samo da kaga,4e i spored men kreditnata sistema deto sa j vuveli ne6to ne i e nared.
A i iskam da popitam-vie kakvo protiv horata v pedagogikata i socialnite deinosti imate?4e te da ne sa vtora ruka hora.Puk i ne mislj,4e vi pre4at na sledvaneto(te si gledat tjhnoto,a vie se zanimavaite s va6to,pls)
:study: Dano ne sum zasegnala njkoi.
4ao za sega :albino:
Budi 4ovek,a ne 4ove4e.Givei,no nikoga ne tlei.I ako moge6 smei se na sudbata,za da ne moge tj da ti se smeii!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Гост

Мнение от Гост »

stone написа:Не се заяждам, просто се дразня от анонимковци...
Толкова ли е трудна регистрацията????
Много е лесно да пишеш анонимно - като се регистирираш ще ти отговорям нормално, защото имам чувството, че и някой друг се е намесил в разговора! И тия дето ги псувам всеки ден и за които няма работа не са от ФКНФ - ЯВНО НЯКОЙ ПАК НЕ Е РАЗБРАЛ НЕЩО...

Регистрирайте се бе хора, за да знам с кой точно си говоря.....
hm...а ти за кой факултет говореше?Северно крило...само редовно...както и да е...
А иначе относно анонимността...Ти като си се регнал повече или по-малко анонимен си от мен?Ни повече ни по-малко...И аз и ти имаме IP-та...Така че споко...А относно темата ти гарантирам,че само един гост се е намествал в цялата.../Аз/Това най-добре го знае админа-има ip-to ми...;)
----------------
И това е до предния пост на юзърката...Нямам нищо против Вашия факултет,или против който и да е в СУ или в Бг...Просто stone се заяждаше с мен и се почувствах длъжен да му го върна...Може да е било глупаво и детинско да отвръщам на поведението му,но го направих....Съжалявам,че съм те обидил...Извинявай...Peace to all...
----------------
Темата е пълна с offtopi-ци...Админа може да поразчисти,защото смятам че проблема,който разглежда е актуален и важен...Може даже да едитне и заглавието на нещо по-общо.... :wink:
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Гост, извинявай - грешката е моя - пак не съм ти познал факултета, но както и да е! Всички тези неща, които казах се отнасяха за един друг факултет в северното крило!
И все пак няма да е лошо да се регистрираш, защото аз не мога да ти видя IP-то, нали така? А и не мисля, че аз съм много анонимен - дал съм достатъчно инфо за себе си във форумите за разлика от теб!
Айде стига с offtopic-те наистина...Макар, че не съм навит някой да ми "почиства" постингите - това мога да го направя и сам за разлика от теб...Предимството да си регистриран...разбираш ли :wink:
Гост

OK

Мнение от Гост »

Gost,njma problem.Izvinenijta ti sa prieti :)
Do njkude te razbiram-vseki ot nas pazi u sebe si 4ast ot deteto,koeto e bil(tova e po povod na "detinsko da otvru6tam na povedenieto mu")Vagnoto e da uto4ni6 ne6tata i da ne slaga6 vsi4ki pod ob6t znamenatel.
Za sega e tova.4ao :P
Аватар
Sonia_nik
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sonia_nik »

:D oops,zabravih da se log-na predi malko 8)
Budi 4ovek,a ne 4ove4e.Givei,no nikoga ne tlei.I ako moge6 smei se na sudbata,za da ne moge tj da ti se smeii!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”