stone написа:Не се заяждам, просто се дразня от анонимковци...
Толкова ли е трудна регистрацията????
Много е лесно да пишеш анонимно - като се регистирираш ще ти отговорям нормално, защото имам чувството, че и някой друг се е намесил в разговора! И тия дето ги псувам всеки ден и за които няма работа не са от ФКНФ - ЯВНО НЯКОЙ ПАК НЕ Е РАЗБРАЛ НЕЩО...
Регистрирайте се бе хора, за да знам с кой точно си говоря.....
hm...а ти за кой факултет говореше?Северно крило...само редовно...както и да е...
А иначе относно анонимността...Ти като си се регнал повече или по-малко анонимен си от мен?Ни повече ни по-малко...И аз и ти имаме IP-та...Така че споко...А относно темата ти гарантирам,че само един гост се е намествал в цялата.../Аз/Това най-добре го знае админа-има ip-to ми...

----------------
И това е до предния пост на юзърката...Нямам нищо против Вашия факултет,или против който и да е в СУ или в Бг...Просто stone се заяждаше с мен и се почувствах длъжен да му го върна...Може да е било глупаво и детинско да отвръщам на поведението му,но го направих....Съжалявам,че съм те обидил...Извинявай...Peace to all...
----------------
Темата е пълна с offtopi-ци...Админа може да поразчисти,защото смятам че проблема,който разглежда е актуален и важен...Може даже да едитне и заглавието на нещо по-общо....