Айде сега да обсъждате с мен булчински рокли Пускам ви няколко от любимите ми екземпляри, вие казвайте коя ви харесва,коя не, що, ала-бала Да уточня - не избирам за сватбата, просто булчинските рокли са ми страст от малка Та:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
п.с. извинявам се за 6 тата,беше от 2 части, та си я сглобявах, ама още не съм мн добра снимкообработващи програми
Последно промяна от Crematory на 21 Авг 2005, 20:30, променено общо 1 път.
ти ако облечеш шестата намери нещо от рода на анти-виагра за кума че и за мен може
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Може и още по-хубава от 6-тата да облече Крематори. НА мен в 3 не ми харесва черния цвят! Все пак,когато се омъжва една жена не е много хубаво да има черно... Поне според мен
Мъже и вие гласувайте ! хихихи
Крематори,сега Номер 6 се вижда по-добре... И тя е яка...
аз не казвам, че 6 е най-хубава, просто имайки предвид бюста на бъдещата ми съпруга, като облече такава почти прозрачна рокля, може да ми се повиши....самочувствието, че си взимам такава булка
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
на мен пък 4 ми изглежда малко дрипава хихихи Мале, спомняте ли си лейду Ди на сватбата си с каква рокля беше... Да ти се завие свят! Едни дълги воали ...
тази,която Химера нарече парцалива, е...като на фея ( ама аз наистина съм романтична )
На лейди Ди булчинската рокля беше ужасна - точно тип "принцеса" ,който въобще не обичам
. Дълги воали пък съвсем И беше ужасно натруфена . И не я помня , не съм била родена
Еми аз нали искамда ставам принцеса Ти защо мислиш,че рокля 2 най ми хареса?:) А горната снимка, преди лейди Ди е като на някоя кукла - смешни ръкави има... Хм, може и нещо елфическо да измисля... То толкова хубави рокли има,че на човек да му се прииска няколко пъти да се ожени
Иначе иа з не обичам много дантелки и натруфени неща.А като гледах сватбата на лейди Ди по тв-то изглеждаше много хубава роклята й... Май нея съм гледала... не знам. Малко ми е мешано в главата... Беше одавна...
На никой ли не му харесва първата рокля? На мен пък тя най-много ми хареса, защото ми се струва, че е направена от много нежна материя, а и ми се струва, че семплия модел доста добре се отваря с няколкото нежни цвята по бюстието и в долния край на роклята. Въпрос на вкус...
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!