Спечели ли ДПС?

Модератори: Don Horhe, Lord

zmey
Пишете, о, братя

Спечели ли ДПС?

Мнение от zmey »

Хахаха ДПС спечели изборите, хаха това е мнооого добре за България. Или ввсяко зло за добро:
1) ДПС спечели 5 евродепутатски места
2) ДПС спечели 5 000 000 гласа, които на следващите избори ще гласуват за различна партия.
3) ДПС спечели втвърдяване на позициите на антитурските избиратели.
Днес 30% активност, на следващите избори - 90%!
Когато змията си надигне главата, или някой й я отсича, или тя го ухапва смъртоносно!
Радвай се народе.. Скоро или България ще затрие ДПС или ДПС ще затрие България!

От тези избори ДПС загуби повече, отколкото спечели.
Или по-точно спечели двойно.. спечели 5 евродепутатски места с по 7000 евро месечно и спечели 5 000 000 врагове в България.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Ми, то сега почти всичко е в ръцете на дясното - общо ДСБ, СДС, ГЕРБ и ССД... Ако те не си седнат на големите мускули и не започнат да мислят...пардон, да се обединяват адекватно..
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Да бе. В 19:01 като отидох до секцията. И на мен и на една не ни дадоха да гласуваме. Ееега ти селяните. Цял ден бях зает. И онея тръгнали да ми цитират членове от закона. Дойде полицая, разправяхме се, тръгнах си. Какво да се занимавам с прости хора? Ако направили компромис, ще дойдели още хора и нямало да свършат до десет часа. Е сега нека да е ДПС.
Изображение
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Това са правилата. Направени са да се спазват. Ще видим на есен на местните избори и после пак на парламентарните. Пък и мандата на тези ни евродепутати е до 2009. Тогава пак ще си говорим.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

fragile написа:Ми, то сега почти всичко е в ръцете на дясното - общо ДСБ, СДС, ГЕРБ и ССД... Ако те не си седнат на големите мускули и не започнат да мислят...пардон, да се обединяват адекватно..
Молим? Какво било в ръцете на десните? Аз си мисля, че нещо друго държат в ръцете си :wink:

А 90% избирателна активност в България никога няма да има. Дано все пак на следващите избори процентът се покачи поне мааалко. Ако пък не - всеки народ заслужава управниците си.

ПП. Змей, оправи си заглавието! И според мен темата е за "История, геополитика, общество"
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

coolman написа:Това са правилата.
Правилата... Хубаво. Аре кефи се на ДПС. Че турчолята даже и по два пъти гласуват, а ние не можем и един. Ега ти държавата.

Пора хубаво каза за медалите.

Вместо с кафе да ни посрещнат, задето сме закъснели и сме бързали извънредно много, и имаме мераци да гласуваме, те тръгнаха да се правят на мъже. Ае комплексари. Използват, за да се направят на голямата работа.
Изображение
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Да бе много им се кефя ... Само като се замисля - влезли са по последните данни, които видях с 25,7 % от гласувалите днес. Днес са гласували обаче около 28.69 % от имащите право на глас ( данните са от mediapool ) Т.е. за ДПС са гласували около 7 % от всички гласоподаватели. Колко хиляди са това ? Дали има и 300 хиляди ?
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

На едни избори само ламерите гледат процентите. Важни са абсолютните стойности.
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Абсолютно погледнато и ДПС, и всички останали партии имат много по-нисък вот в сравнение, с които и да било избори до сега.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър

Мнение от fragile »

Но дали наистина БСП загуби от твърдия си електорат? Или просто много валеше? Страшно се надявам да е първото, наистина... И все пак е наистина нормално, че в София 16 % от гласувалите, са го направили за ДСБ, а над 40 % във Видин - за ПЕС. Това значи, че все пак държавата е що-годе политически стабилна. :roll:
А това може и да са мои утехи...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

ГЕРБ са свили най-много гласове от БСП, после от НДСВ, после от Атака.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Десничари, членове на Европейската народна партия.... :roll:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

На следващите парламентарни ще направя сефтето. Definitely.
Знам, че няма да гласувам нито за ГЕРБ, нито за жълти, сини или крайно десни, но турците и БСП ще го издухат :twisted: :twisted: (м*м* ** ш' е** мр**н* д*лн* пр*д*ж** ц*г**ск*!!!)
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 22 Май 2007, 08:55, променено общо 1 път.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Хубаво си решил :thumbright:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Нали? :twisted: