Кой ви е любимият филм?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Аз бях писал за тях в темата за руско кино.begemot_ написа:тая тема е толкова стара, че не помня дали съм и отговаряла. преди известно време гледах руските бумер и бумер 2 и много ми харесаха.
иначе основно европейско кино
Бумер 2 е много истински, но и едно става.
Silence tells me secretly Everything!
- `SerPenTiNe`
- В началото бе словото
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Някои от любимите ми филми са "Интервю с вампир", "Кралицата на прокълнатите", "Благослови детето", "Дракула" на Копула, "Красив ум", "Машината на времето", "Страстите Христови", "Междузвездни войни", "X-men", "Spiderman" (разбирайте и анимационните версии), "Властелинът на пръстените", "Карибски пирати" (без последната част- отврат е!), всякаква манга анимация (в момента яко се кефя на "Легенда за Дуо" по AXN Sci-Fi), "Belfhegor", "Последният самурай", "Изкуствен интелект", "Пърл Харбър", "V for Vendetta", "Евгений Онегин" (американска продукция с Лив Тайлър), "Уайлд" (биографичен, с участието на Джъд Лоу) и мноооого други, които в момента забравям...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
И аз да се отчета. ОБОЖАВАМ "Fight Club" !!!
Също и "Amores Perros" - един от най-силните филми, които съм гледала!!!... "Closer" много ми харесва, "Невероятната съдба на Амели Пулен" ми е много любим, "Benny & Joon" - страшно сладко филмче!, "Equilibrium" - страхотна идея, страхотни актьори, много по-добър от Матрицата, казвам, защото някои си позволяват да ги сравняват... "Arizona Dream" заради най-красивото самоубийство на кинолента, "Requiem for a Dream" - краят просто те хваща за гърлото... хлъц, "La Vita e Bella" - невероятен филм, "The Shawshank Redemption" (в тоя ред на мисли и "Зелената миля", класика просто!), "Leon"... и още много други знайни и незнайни...
Също и "Amores Perros" - един от най-силните филми, които съм гледала!!!... "Closer" много ми харесва, "Невероятната съдба на Амели Пулен" ми е много любим, "Benny & Joon" - страшно сладко филмче!, "Equilibrium" - страхотна идея, страхотни актьори, много по-добър от Матрицата, казвам, защото някои си позволяват да ги сравняват... "Arizona Dream" заради най-красивото самоубийство на кинолента, "Requiem for a Dream" - краят просто те хваща за гърлото... хлъц, "La Vita e Bella" - невероятен филм, "The Shawshank Redemption" (в тоя ред на мисли и "Зелената миля", класика просто!), "Leon"... и още много други знайни и незнайни...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
MERCES_LETIFER, ами "Челюсти"? 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тогава гледай "Акули" в Imax-aMERCES_LETIFER написа:Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ...
"Челюсти" всъщност не ми харесва