dormouse написа: ПС:Иначе Трип е прав......до 25 е времете да се живее...има време за дълги връзки.........
най-дългата ви любовна връзка .....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
кой го казваdormouse написа:ПС:Иначе Трип е прав......до 25 е времете да се живее...има време за дълги връзки.........ако не сега няма кога
(или пак съм чул-недочул
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Xpu100
- От дъжд на вятър
1 година. И беше добре, и не беше. Подкрепям Трипио, че е трудно да си задържиш връзката толкова време колкото доста хора тук (моите поздравления, между другото, аз - признавам си - не бих могъл) поради простата причина, че твърде бързо през въпросние години си променяш интересите или просто ти омръзва статуквото.
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ти мислиш така, друг човек - по друг начин. Защото факт е, че има и доста такива "връзки"Tripio написа:е то ква връзка е това..DaNce_ написа:Кой е казал, че за тези 3/4/5 години не са си изневерявали(т.е. може и да са пробвали с "тая - оная / тя-оня")...![]()
всъщност това ми е още едно от "сбърканите" неща - като съм с едно момиче, или съм само с нея, или я зарязвам и после съм с друга, не мога така да ходя с една и междувременно да си кръшкам
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Студентката
- В началото бе словото
то и аз уж съм на това мнение, но в крайна сметка любовта не пита...ако я срещнеш на 22 примерно, какво ще си кажеш - аааа, не, искам още да си поживея, то нещо такова пак ще се появи...на някои и до 30тата не им се усмихва щастието...dormouse написа:а мойте предпочитат да ме убият отколкото да ме видят омъжена на 20la_cazadora написа:Родителите предпочитат да видят дъщерите си омъжени на 20, отколкото с различен приятел всеки месец.![]()
ПС:Иначе Трип е прав......до 25 е времете да се живее...има време за дълги връзки.........ако не сега няма кога
иначе по темата - година и 8 месеца, приключи преди 2-3 седмици..
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: