sientelo написа:1.Успяваш ли да огряваш като слънце навсякъде ?
2.Какво е за теб животът-нещо неповторимо и прекрасно или непрекъсната твърда борба ? Или пък е нещо друго ?
3.Може ли в някой слънчев ден да се заподнаем ? / П.С. От всичко онова което изписа в определени теми останах с много добри впечатления и си мисля че имаме доста сходни характери
/
наистина бих се радвала да познавам човек като тебе!
1. Това е доста сложен въпрос. В гимназията определено можех, занимавах се с всевъзможни неща, миналата година с две специалности и работа, успях, но си изтощих батериите до краен предел, което се изрази в невероятно мрънкане, постоянно мрънках, целият свят ми беше крив

Първо се стресирах, че вероятно остарявам и затова е така. После се замислих, че за цялата учебна година ми се събират не повече от 10 излизания за удоволствие, през цялото останало време бях на лекции, на работа, превеждах или четях текстове по социология, даже като ми дойде някой на гости, едновременно си говорех с него и превеждах

та стигнах до заключението, че когато почивката е на ниво и работата е на ниво, когато куца или липсва и работата не върви, в заключение, като ме огрява мен слънцето и аз мога да огрявам навсякъде, като не ме грее мен или се изтощавам до краен предел, ако е жизненоважво аз да грея, или просто грея избирателно, където ми харесва най-много, там
2. Животът, не знам, понякога е просто удоволствие, понякога е здраво стискане на зъби, хапане на устни и продължаване все напред, дори и с изранени колене (да се изкажем образно). Прекалено сложен въпрос, за да мога да му отговоря сега, може би след 60тина година ще съм по-наясно.

Наистина не знам, понякога те носи на ръце, понякога те смачква, сгърчва. А понякога просто се събуждаш и слънцето грее или някой ти се усмихва и няма как да не се усмихнеш... прекалено сложен въпрос, не знам.
3. Ще се радвам

, стига да не е в предизпитно време, разбира се.