Ха...такова впечатление ли оставихRealSugar написа:Ее Nazi, айде сега, студент без поправка студент ли е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ейййй значи..аз не съм на поправка бе, просто описах обстановката. Хахах
Модератор: Pisobella
Напиши нещо като есе... колко много ни дава природата, как не я опазваме, колко са красиви тревичките, птичките.... но всичко изисква грижи...Lyvcheto написа:Е да, ама аз нали й се заяждах на таз бабката и може да си спомни ...
Така, такаааRealSugar написа:Теория на възпитанието (проф. Грангелова/Чавдарова) Както съм казвала преди при Рангелова е готино, поне аз лесно си взех изпита
Възрастова психология (проф. Калчев) Там изпита е кофти тест, но се взима
История на образованието в България (доц. Еничарова) ААааа тоя изпит ми виси ощеСъветвам те да учиш МНОГО
Педагогическо общуване (гл. ас. Цветанска) Много приятен изпит, аз не усетих,че съм на изпит, и двете асистентки са супер
Психология на личността (гл.ас. Балев) Тест, взима се и без много-много четене /аз лично не бях учила/
и Етика (доц. Минева) не съм се явявала на етика, не мога да ти дам инфо
. По-специално искам да попитам взимат ли се в предвит при оценката- хоспитирането, портоколите към него, портоколът от детско предаване и есето от Пловдив по Теория на възпитанието? - Взимат се предвид уж.... Ама не знам, щото аз се явих направо есента на изпит и изкарах 6 и направо ми я писа...надявам се да са оказали влияние и тези неща