Размисли и страсти с pora_e_priqtel
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Хайде още малко, че ми дойде вдъхновението
1. Кое нещо би забранил със закон?
2. Нещо, което би защитил със закон?
3. Получавал ли си неприлично предложение?
4. Кога и по какъв повод се напи за последно? (ако изобщо си спомняш нещо, де
)
5. На кого оставиха българския хип-хоп Цеко Сифоня и МС Фараоня?
6. Слушаш ли Z-Rock и по-конкретно предаването на Светослав Николов "Преди полунощ е"? (препоръчвам ти го ако отговорът ти е не)
7. Задай си въпрос, на който искаше да отговориш, но никой не те попита... и си отговори естествено
4. Кога и по какъв повод се напи за последно? (ако изобщо си спомняш нещо, де
5. На кого оставиха българския хип-хоп Цеко Сифоня и МС Фараоня?
6. Слушаш ли Z-Rock и по-конкретно предаването на Светослав Николов "Преди полунощ е"? (препоръчвам ти го ако отговорът ти е не)
7. Задай си въпрос, на който искаше да отговориш, но никой не те попита... и си отговори естествено
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хайде и от мен /беше си помислил, че съм те забравила, нали?
/
1. Ако беше водещ на ТВ предаване, на каква тематика щеше да бъде то, как щеше да се казва и кой щеше да е твоят първи гост в него?
2. Кое е най-популярното невярно клише за мъжете? А за жените? А най-истинните такива?
3. Светът би бил едно по-добро място, ако...?
4. Твоето убеждение, което ти е донесло най-много негативни емоции, но все пак не се отказваш от него?
5. Суеверен ли си и ако да- в какво отношение?
6. Песимист или оптимист? Защо?
7. Какво му липсва на този форум?
8. Какъв ти беше прякорът, когато беше малък?
9. В кожата на коя историческа личност би искал да влезеш за един ден?
10. И защо Левски е най-великият българин?
1. Ако беше водещ на ТВ предаване, на каква тематика щеше да бъде то, как щеше да се казва и кой щеше да е твоят първи гост в него?
2. Кое е най-популярното невярно клише за мъжете? А за жените? А най-истинните такива?
4. Твоето убеждение, което ти е донесло най-много негативни емоции, но все пак не се отказваш от него?
7. Какво му липсва на този форум?
8. Какъв ти беше прякорът, когато беше малък?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами по принцип ходя, само дето имам само 8 присъствия от задължителни 20 за годината, та може би другата седмица ще ме виждаш по-честичкоStreet Spirit написа:Такаа - ще попрескоча темата с правописа, за да си задам фундаменталния въпрос- ти ходиш ли на волейбол към уни в БФ или...се заблуждавам, че там съм те виждала?!? М?
Пък ако това стане можеш и да излезеш от анонимност
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Античовешката пропаганда, призивите към геноцид, убийтва и всякакъв род издевателства. И нека отбележа, че в раздел "История, геополитика, общество" съм забранил това. Опичайте си акъла!Циндил-Пиндил написа:Хайде още малко, че ми дойде вдъхновението![]()
4. Кога и по какъв повод се напи за последно? (ако изобщо си спомняш нещо, де)
5. На кого оставиха българския хип-хоп Цеко Сифоня и МС Фараоня?![]()
2. Пиенето по градинки, стига това да не води до замърсяване и вдигане на голям шум
3. Ми засега само съм ги правил... А, ако не броим един субект, който ми предложи да ми "посвири" преди няколко години в парка Заимов
4. Миналия петък - бях минал (неиспешно) един изпит, след това бях на бал на МО в УНСС с моето моме и с приятели, балът всърши, приятелите отидоха на дискотека, нея я изпратих до тях, пък аз се вдигнах към Студентски да си допия
5. Лошо! Оставиха го на дилетанти като Дражето и Гошо от Почивка (GP). Абе аз все още тайно се надявам да направят едно национално турне
6. За съжаление нямам къде да слушам радио, иначе ако имах, това щеше да е именно З-рок
7. "Как си бе?" "Не питай!"
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Сигурно би било музикално предаване, може би ще се казва "При Кънчо"^PrincessA^ написа:Хайде и от мен /беше си помислил, че съм те забравила, нали?/
2. Кое е най-популярното невярно клише за мъжете? А за жените? А най-истинните такива?![]()
7. Какво му липсва на този форум?![]()
8. Какъв ти беше прякорът, когато беше малък?![]()
2. Най-непопулярното невярно клише за мъжете е, че се интересуват единствено от ядене, пиене и секс. А най-вярното, че сме тъпи парчета
Невярно за жените - че си избират партньори само заради портфейла им
Вярно - че не знаят какво искат
3. Ако нямаше глобално затопляне, ако нямаше Азис и Биг Брадър, ако го нямаше човешкият стремеж към унищожение и самоунищожение
4. Че човек трябва да се бори за независимост
5. Не съм суеверен. Макар че от време на време ми се струва, че почвам да вярвам в телепатията
6. Оптимист. Има достатъчно песимисти, които да мрънкат вместо мен. Оптимизмът води към прогрес и към щастие.
7. Култура на водене на спор. Това за съжаление липсва на всеки форум. Липсва толерантност към чуждото мнение
8. Мощният глас
9. Може би Касий Херея (началник на личната охрана на императора) в деня, в който убива Калигула. Ама наистина за един ден, щото после пък той е убит по нареждане на Клавдий
10. Не знам. Най-великият българин ли е? Ако съществуваха обективни критерии вероятно щеше да бъде. Да ама при величието няма сравнителна и превъзходна степен. Велик е, защото се е обрекъл на непосилна кауза, преследва я неотклонно, жертвайки своето бъдеще и стремеж към лично щастие, а накрая и живота си. Защото е алтруист в такава степен, в каквато аз не бих могъл да бъда, както и почти всички хора.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами на Цив4 именно с Рим в моменат съм в 2009г. и след четири години ще си построя космическия кораб, освен това съм и генсек на ООН и имам егати модерната армия, както и неизброими чудеса на света
Тази гимназия на улица "Баба" да не е класическата? Аз съм завършил Първа английска в София, но това не ми пречи да съм зарибьен по Рим
Тази гимназия на улица "Баба" да не е класическата? Аз съм завършил Първа английска в София, но това не ми пречи да съм зарибьен по Рим
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: