Какво е да си студент в СУ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Какво е да си студент в СУ?
Чета си аз форума на УНСС и видях такава темичка там... та реших да запитам каките и батковците аналогично, какво е да си студент в СУ? Какво ви харесва, какво не ви харесва, какви са преподавателите, какъв е социалния потенциал (сиреч какви са ви колегите) и т.н. Интересно ми е 
Последно промяна от phoebe на 10 Май 2007, 23:41, променено общо 1 път.
medicate, medicate
Гот е, значително повече, отколкото в най-добрата гимназия. Особено ако не си от София, защото излизаш от родителския контрол и започваш сам да си грешиш и да се учиш от грешките си.
Колегите са също най-доброто, което страната предлага, а има и студенти-чужденци. Съседите са... да не ти разправям, но се появяват все повече от Централна и Западна Европа...
Абе СУ е върхът, както става ясно и от други теми в този форум.
Колегите са също най-доброто, което страната предлага, а има и студенти-чужденци. Съседите са... да не ти разправям, но се появяват все повече от Централна и Западна Европа...
Абе СУ е върхът, както става ясно и от други теми в този форум.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Re: Какво е да си студент в СУ?
Закостенялостта, остарелите програми и техники, защитата интересите на преподавателите, пред тази на учащите...phoebe написа:какво не ви харесва
Повечето са наистина интелигентни, много добре образовани хора, които имат някакъв педадоггически подход, но едва малка част от тях са психически стабилни, положително настроени към студентите и опитващи се да ги интригуват. Останалите избиват какви ли не комплекси и определено гледат от високо всички ни.phoebe написа:какви са преподавателите
Голяма част от колегите са интелигентни и не са толкова надути, колкото очаквах.phoebe написа:какъв е социалния потенциал (сиреч какви са ви колегите)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Re: Какво е да си студент в СУ?
хъ-хъ-хъявор написа:Голяма част от колегите са интелигентни .
Ubi concordia, ibi victoria!
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото