Снуукър! Един велик спорт!
Модератори: ники, Methuselah
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, майстор...вървеше му като на бясно куче тоягите...
Горкият Рони, имаше един кадър в последния фрейм якъде по средата, гледаше като котарака от Шрек 2 - тъжно, тъжно...с еееееееей такива големи ококорени очи...Измиля ми!
Горкият Рони, имаше един кадър в последния фрейм якъде по средата, гледаше като котарака от Шрек 2 - тъжно, тъжно...с еееееееей такива големи ококорени очи...Измиля ми!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- BloodstonE
- В началото бе словото
Аз от 2 години май вече гледам снукъра от време на време по евроспорт много хубава игра е. Досега съм играл само веднъж преди 1 седм. там в зимния дворец и ми хареса ще ходя пак другата
. Като се замисля май това ми е любимия спорт след тениса де за мен тениса е най добрия спорт
.
Иначе и К1 гледам от отдавна най интересни са финалите в края на всяка година но и през годината има доста интересни боеве ако се следи по евроспорт
Иначе и К1 гледам от отдавна най интересни са финалите в края на всяка година но и през годината има доста интересни боеве ако се следи по евроспорт
"You scrutinize every word, memorize every line I spit it once, refuel, re-energize, and rewind
I give sight to the blind, my insight through the mind I exercize my right to express when I feel it's time"
I give sight to the blind, my insight through the mind I exercize my right to express when I feel it's time"
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- I, Voyager
- В началото бе словото
Аз от доста време вече гледам снукър и ми става все по-интересно. Фен съм на Джон Хигинс, нищо, че напоследък нещо не е във форма. Иначе никога не съм играл, защото махнаха единствената маса във Варна, докато се наканя да отида
Но скоро ще поправя тази грешка като дойда в София. Даже сега ми хрумва някой път ако искате да направим едно форумно снукърче или билярдче да видим кой кого 
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Разбира се!
Не пропускам, когато имам възможност!
Даже пробвах няколко пъти да играя в "Селект" в Люлин, но това е мамата-си-трака спорт...
Тая маса ми уби самочувствието, заставам в единия край и не виждам другия...
Иначе Шон Мърфи е егати късметлията на това СП, няма такъв
Не пропускам, когато имам възможност!
Даже пробвах няколко пъти да играя в "Селект" в Люлин, но това е мамата-си-трака спорт...
Тая маса ми уби самочувствието, заставам в единия край и не виждам другия...
Иначе Шон Мърфи е егати късметлията на това СП, няма такъв
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Blaze
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Започна и новият 2007/2008 сезон
http://www.worldsnooker.com/calendar.htm
http://www.bg.eurosport.com/
http://www.worldsnooker.com/calendar.htm
http://www.bg.eurosport.com/
<i>The battle for the ultimate truth will never be won.
And that's why Chess is so fascinating! - Hans Kmoch</i>
And that's why Chess is so fascinating! - Hans Kmoch</i>
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Indeed, само ще добавя и тенисаPun1sher написа:Това и Тексаския Покер са най-голямата спортна мания в момента !!!
А Shanghai Masters как ви се струва до момента? Интересно се развива, световните шампиони отпадат един след друг
Много ме яд и че Коуп отпадна, страшно ме радва пича. Поне мачът между Селби и Хигинс ще е доста интересен. И дано този път Селби бие
Чакам да почнат турнирите на Острова, че да гледаме Рони :Р Той пак хубаво, че се отказа сега, защото предпочитам да не го гледам въобще, отколкото да го гледам как пада от квалификанти в първия кръг, просто защото не му се играе.