Снимай и сенд!Joker написа:Аз нямам време да ходя по комплексите, защото съм в Бургас за по ден-два... Мисля пак да идвам и освен да направя и ти пратя снимка на първото бездомно псе, което видя. Сега си спомням, че видях около сградата на БСУ съвсем в центъра.
Квартира или общежитие?
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
По въпроса на темата- аз съм за квартира. Цяло апартаментче с още две-три прасета сродни души- БеЗценно.
С всички останали вторични проблеми които могат да се появят
мисията е възможна-ще бъдат премахнати. Било то шумни съседи,креватни изпълнения,хлебарки,гларуси. Просто нищо не може да попречи на човек да живее добре стига да знае Как. А мъжете знаеме само Защо? Нали
По въпроса за Бургас и кучетата(бтв Жокера като минаваш насам към селото обади се да пийнем по една биричка и да утепем некой пес
)аз също забелязвам кучета ама те не са бездомни нали.Хлебарките незнам какъв ви е проблема тука умират от солената вода и Лукойл. 
- MATEVA
- В началото бе словото
Ае, хора, усетих, че нещо нареждахте Бургас...
Я, малко стъпка назад...
Какво, Ше ми кажете, че има бездомни кучета???
Има да - Шаро, Доки и Цуцулчо - и ги знам по цвят на очите, възраст и наклонност(понеже са само три мъжки...). Вкъщи съм виждала хлебарка един единствен път. Като бях на 12 мисля. И изобщо в Бс съм виждала хлебарки много малко пъти... Хлебарките свързвам с кошмара, който изживях ТУК първия семестър.
И вижте какво, писна ми да слушам шитни относно т.нар. "прованс".
Щото и ***** шоплук не е златен. И тук имате ужасно дразнещ диалект и на групичка момченца от този край по черноморието се гледа като на... търсещи си боя лекета.
Що ли? Ами в Бургас всички работят още преди да са навършили 16. Да, за по повече от 300лв. Някои успяват да помагат на семействата си. Или тривиално си купуват скъп телефон - ок, който обаче не им е платило мамчето.
Така че софийските - нали знаете песента на Ъпсурт - нека поне уважават хората от другите градове. Аз съм обиколила почти цяла България и с ръка на сърце мога да кажа, че по-селяндурски град от София вЕрно няма. И по-мръсен и по-гаден.
За контраст - Бургас е бързо-развиващ се красив град със съвременен дух и почти никаква безработица. Не сме от село баш.
А и много малко хора от село могат да ме дразнят колкото някои софиянци. Всъщност, хората от село в повечето случаи са доста истински и си струва да се общува с тях.
Но разбира се, всеки който не слага окончание "ме" дори на глаголи като "ходим", "чистим", "пишем" и не се превзема като вчерашно педерастче, не е достоен за уважение. Ха-ха.
Направо:
Първо извадете гредата от вашето око и тогава търсете треската в нашето.
Я, малко стъпка назад...
Какво, Ше ми кажете, че има бездомни кучета???
Има да - Шаро, Доки и Цуцулчо - и ги знам по цвят на очите, възраст и наклонност(понеже са само три мъжки...). Вкъщи съм виждала хлебарка един единствен път. Като бях на 12 мисля. И изобщо в Бс съм виждала хлебарки много малко пъти... Хлебарките свързвам с кошмара, който изживях ТУК първия семестър.
И вижте какво, писна ми да слушам шитни относно т.нар. "прованс".
Щото и ***** шоплук не е златен. И тук имате ужасно дразнещ диалект и на групичка момченца от този край по черноморието се гледа като на... търсещи си боя лекета.
Що ли? Ами в Бургас всички работят още преди да са навършили 16. Да, за по повече от 300лв. Някои успяват да помагат на семействата си. Или тривиално си купуват скъп телефон - ок, който обаче не им е платило мамчето.
Така че софийските - нали знаете песента на Ъпсурт - нека поне уважават хората от другите градове. Аз съм обиколила почти цяла България и с ръка на сърце мога да кажа, че по-селяндурски град от София вЕрно няма. И по-мръсен и по-гаден.
За контраст - Бургас е бързо-развиващ се красив град със съвременен дух и почти никаква безработица. Не сме от село баш.
А и много малко хора от село могат да ме дразнят колкото някои софиянци. Всъщност, хората от село в повечето случаи са доста истински и си струва да се общува с тях.
Но разбира се, всеки който не слага окончание "ме" дори на глаголи като "ходим", "чистим", "пишем" и не се превзема като вчерашно педерастче, не е достоен за уважение. Ха-ха.
Направо:
Първо извадете гредата от вашето око и тогава търсете треската в нашето.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- MATEVA
- В началото бе словото
Гангстерски Бронкс? Хм, ако имаш предвид мутринките - разбирам теVintersorg написа:Бургас не е село... ама не ми го и хвали тоя гангстерски Бронкс!![]()
![]()
![]()
Без да сте идвали в Ботевград изобщо не ми говорете за хубави градове, ооооокееей ?![]()
![]()
Те са нашите "малки и сладки" домашни гадинки. С чехъл да ги размажеш в стената, милите. Но иначе... защо?
Идвала съм в Ботевград. Най-голямо впечатление ми направи, че пешеходците са ВИНАГИ с предимство
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби