Относно НБУ....
Модератор: Boromir
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
а вие от каде се готвихте за теста или просто каквото си спомняте от училище? Защото повечето въпроси, които ми се паднаха бяха доста гаднички и чесно някои даже не бях чувала...
Дали от някаде можем да се снабдим с всички варианти?
Дали от някаде можем да се снабдим с всички варианти?
"I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
Winnie the Pooh
Winnie the Pooh
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
И аз не съм се готвила. Каквото съм научила през годините. Общо взето и аз като phoebe бъкел не знам по био и химия, но учудващо по био имам 6 верни, а по химия - скромните 2
Всъщност с тази оценка съм вътре, което не е хубаво, защото като се знам каква съм кифла ще се отпусна за изпита по история в СУ 
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Леко ги подценяваш...goshko написа:Пхаха.... то не че има какво толкова да се готвиш за тоя изпит де ама карай...то въобще ако можеш да го наречеш изпит - една приятелка ходи на този изпит и има 82/100 ... но на първият - който беше февруариМисля ще имаше 100% успеваемост...демек тя е имала най-висок резултат
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Да не казвам голяма дума, ама поне 50% от въпросите по химия и биология не сме ги учили. Да не говорим, че няма как да те подготвят в училище за Семантиката и Разсъжденията. Изпита наистина не е никак лесен.Clessy написа:Леко ги подценяваш...goshko написа:Пхаха.... то не че има какво толкова да се готвиш за тоя изпит де ама карай...то въобще ако можеш да го наречеш изпит - една приятелка ходи на този изпит и има 82/100 ... но на първият - който беше февруариМисля ще имаше 100% успеваемост...демек тя е имала най-висок резултат
Има и далеч НЕ елементарни въпроси... Общо взето,ако човек е внимавал поне 60% от часовете в даскало би могъл да се представи прилично...
Завивам те без думи, нежно
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Е то за семантика и разсъждения не виждам къде биха могли да те подготвят...CooL^GirL^^^ написа:Да не казвам голяма дума, ама поне 50% от въпросите по химия и биология не сме ги учили. Да не говорим, че няма как да те подготвят в училище за Семантиката и Разсъжденията. Изпита наистина не е никак лесен.Clessy написа:Леко ги подценяваш...goshko написа:Пхаха.... то не че има какво толкова да се готвиш за тоя изпит де ама карай...то въобще ако можеш да го наречеш изпит - една приятелка ходи на този изпит и има 82/100 ... но на първият - който беше февруариМисля ще имаше 100% успеваемост...демек тя е имала най-висок резултат
Има и далеч НЕ елементарни въпроси... Общо взето,ако човек е внимавал поне 60% от часовете в даскало би могъл да се представи прилично...
![]()
А за изпита си права...не е елементарно..средно положение!
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- явор
- Летописец Виртуоз
goshko, наистина има и много забутани въпроси... Освен това, първите изпити (особено този февруари) са по-лесни... А и не знам дали знаеш, но има и варианти. Кой ти гарантира, че на приятелката ти и не и се е паднало най-лесният. Иначе... аз миналата година на първия, който ходих (пролетта) имах 75 и беше с процентил 99,86%, а на втория (юни) имах 65 и процентил пак много висок (т.е. беше доста по-труден)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си