Smoking Mirror написа:tamerlan написа:sientelo написа:Допада ли ти източната философия и начина им на живот?
Как ще му допада бре, на изток е Мордор!

В интерес на истината на изток е Рун със неговите Ийстърлинги. Боромир ги познава
Берс, спеър ми.
Начинът им на живот е странен. Аз много им се възхищавам на упоритостта и способността им да работят нон стоп, но не искам да ставам нещо подобно.
Източната философия е нещо приказно, изпълнено със скромност, самовглъбяване и съзерцание - храмовете и парковете им са толкова красиви... Киото властва!
Тази част от японската култура ми харесва. За щастие имаме и един особено забавен сенсее с разни традиционни хобита като айкидо и песни от периода Едо, който ни занимава с тях в часовете по граматика.
Колкото до Ийстърлинги, Саутрони, Корсари и прочие диваци, с които ми вадеше душата през ушните канали, Георг, да знаеш, че никога няма да ти ги простя!!!
sunbreeze написа:Може ли и аз...:
1. Вярваш ли в нещо толкова силно, че да си готов да жертваш всичко?
2. Целта оправдава ли средставата?
3. Винаги ли се раздаваш за другите или понякога мислиш и за себе си?

П.С.: 4. В Япония има ли къде да си тренираш вратарските умения?

Ама може разбира се
1. Вярвам в доста неща толкова силно, че да съм готов да се жертвам - приятелството и обичта са едни от тях. Като цяло съм жертваща се натура. Хъхъхъ
2. Да. Амин.
3. Всъщност обикновено мисля за себе си, а понякога се жертвам за другите
п.с. 4. Имам една много хубава снимка с новия си вратарски екип, ама сега не мога да я кача... В университета няма футболен отбор тази година, но аз вече съм част от отбора на едни японци, които играят в разни аматьорски турнири и ме къртят от тренировки по 3-4 часа. Няма да забравя как се пази вратата, а и Архиепископите не съм ги забравил