Тайните дневници на героите от Задругата на Пръстена:)

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Тайните дневници на героите от Задругата на Пръстена:)

Мнение от Boromir »

Ето един много добър т*шак с един много добър филм. Пък ако много ви хареса, и други ще качим! :lol:

ТАЙНИЯТ ДНЕВНИК НА ГИМЛИ, СИН НА ГЛОИН

Ден първи:

Гррр. Аггрррррххх.

Ден втори:

Моткането в Ломидол при задръстените елфи е много лошо за храносмилането ми. Попитах Елронд дали може да се преместя в стая на втория етаж, понеже не мога да вляза в банята, без да видя къпещи сред ароматни свещи хобити. Абсурдно е - вчера ме опръскаха с пяна от елфическият ягодов гел за баня на Елронд. От друга страна, сега брадата ми е мека и искряща.

Ден трети:

Елронд отказва да ми даде стая. Тази сутрин отново налетях на хобити. Какво по дяволите правеха с този морков? Шибани малоумни копелета. Нищо чудно че не могат да им пораснат прилични бради.

Ден седми:

Подозирам че Арагорн, син на Араторн, е един перверзник, падащ си по хобити. Напълно пренебрегва елфическата секси годеница, като предпочита да налита на малки гномчета с космати крака и кожени панталони. За щастие аз, Гимли, син на Глоин, съм тук за да се погрижа тя да не самотна.

По късно

Елфическите девойки определено могат да ми топлят ушите. Супер съм!

Ден девети:

Съгласих се да отида на някакво приключение. Арвен става ужасно нахална. Гимли, син на Глоин, няма да разреши да му се натяква за обвързване. Предпочитам да прекарам времето си с обидчивите хобити и надутите елфи, отколкото да остана в Ломидол и да обсъждам "нашата връзка".

Ден 13:

Баси клинча е на Карадрас. Заформи се сериозен бой, за това кой да носи хобитите нагоре по планината. Не се намесих, защото бях зает да показвам на Леголас как да сплете правилно косата си. Боят свърши, когато Арагорн пъхна Носителя на пръстена в панталоните си. Точно така. Наследника на Исилдур. Задуши носителя. Честно, тези хора...

Ден 14:

В мините на Мория. Абе, май малко съм пообъркал сметките с няколко годинки. Изглежда братчеда Балин е мъртъв от близо 60 години. Хм, странно, трябваше да забележа, че последната коледна картичка, която получих от тия в Мория е от доста отдавна. Сори, ама аз не мога да мисля за всичко.

Ден 15:

Гандалф падна в сянката. Хобитите използваха повода да направят сърцераздирателни плачливи сценки с много прегръдки и целувки. Наложи ми се да изтърпя мъжествената прегръдка на Боромир, въпреки че той все си завираше Рогът на Гондор в слънчевият ми сплит. Поне се надявам да е бил Рогът на Гондор. Направо не ми се мисли, ако не е бил той.

Ден 16:

Леголас ми каза, че Арагорн е навит на Фродо. Сам ще го утрепе ако му се пробва. Казах на Леголас, че според мен водачът ни не трябва да е развратник. Тогава Леголас ми предложи да се изкъпя заедно с него. Подозирам, че цялата елфическа поезия за славните връзки между воините са само прикрития за разни садо-мазо истории.

Ден 20:

В Лотлориен. Галадриел е яка мацка. Докато хобитите са гушкаха, а Боромир преследваше Арагорн, имах време да й покажа няколко джуджешки трика. Нищо специално, само малко игра на "Скрий шлема" и "Дълбаене в мината". Много задоволително за всички, с изключение може би на Келеборн. Ама, като се позамисля, това май беше Келеборн. Абе мама му стара, не мога да ги различавам тия елфи.

Ден 22:

Напуснахме Лотлориен. С дни киснем и гребем в тия лодки. Започвам да се чувствам самотен. Всъщност, хобитите не изглеждат никак зле. Даже са доста сладки, като изключим идиотските им прически.

..... му, не мога да се добера до Фродо, без Сам да ме захапе по крака. А и Пипин ходи с Боромир, така че ще видим дали Мери не иска да се поразходи на лунна светлина довечера. Три пъти ура за здравите връзки между воините!

Коментар:
хъхъхъ :lol:
Изображение
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Изображение
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Добро е това текстче.Давай още.А този знак съм го виждал на не един аватар.Кефи :wink:
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Това, ако се гледа ще е по-интересно! Но е прекалено подигравателно. Все пак Толкин питал ли го е някой,дали иска да правят филм по книгата му?Горкият човечец, самода знаеше какс е подиграват с енговите гоерои! Ах... Е, има моменти във филма, които са прекалено измислени. Но е хиляди пъти по-добре от оня лигльо Хари Потър... Той вече е скучен. Не мога да разбера,как продължава да прави пари... Хич не обичам Хари, заради него едно момче се самоуби като си мислеше,че може да лети... !
Сега акто пиша това се сещам за есето ми в Шуменския университет. Беше ан тема "нашенски размисли пред варатата на европейския съюз". Бях много добре аргументирала тезите си,ама не, понеже не мисля като тях и хоп 3,75... Много интересно как можах в унсс да ги излъжа за приватизацията,че да ми пишат 4,25 ?! А, за ЕС споменах,какво ни е дала Европа до сега... КАкто и да е... Комерсиалните неща са тягосни... А те се скъсват да произвеждат химикалчета, блузчици на любимите актьори... Бля... Много важно,че някой има шапката на ХАри Мокър... Супер ценности! А?! :evil:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Браво, Лорде, ВЛАСТВАШ! :wink:
Ето още един, по повод готиния пътен знак :lol:

ТАЙНИЯТ ДНЕВНИК НА ГАНДАЛФ СИВИЯ

Ден 1:

Графството. Зашеметяващ изглед към една невинна овчарска красота. Само аз ли така си мисля, или Фродо наистина се шляеше из това поле и мастурбираше преди аз да намина?

Ден 2:

Купона за рождения ден на Билбо беше подобрен от значително количество хобитова трева. Вшишки ша толкова милишки. Билбо също е милишък. Шветлините ша толкова крашиви. Фродо също не е зле. Хобитите ша толкова приятни за гушкане. Ууупс. Паднах.

Ден 3:

Убийствено тежък махмурлук. Отивам в Минас Тирит за аспирин.

Ден 12:

Отидох при Саруман за съвет относно Пръстена, но той бил станал зъл. Никой нищо не ми казва. Както изглежда е имало бележка. Радагаст Кафявия сигурно пак краде хартия от пощата ми.

Ден 13:

Набутан съм на върха на кулата. Страхотна гледка, но непрестанния валеж не е полезен за островърхата шапка. Забавлявам се като плюя дъвки върху орките.

Ден 14:

Саруман отново ме посети. Опита се да ме опипа.

Ден 16:

Самотен съм. В крайна сметка Саруман може и да не е чак толкова непривлекателен. Само да не бяха гигантските разширени ноздри и огромните, почти животински нокти... Добре де, мислите си, че съм могъл и по-рано да разбера че е зъл.

Ден 19:

Избягах. Вече съм в Ломидол. Сам е леко извън контрол. Не спира да къпе Фродо. Елфите останаха без сапун с аромат на ягоди. Елронд започна да се изнервя.

Ден 20:

Елронд реши да отпрати Фродо, защото му писна да не може да се дореди до банята на първия етаж. Голяма олелия се вдигна за тъпия пръстен. Съгласих се да тръгна със задругата в случай, че Сам реши да изкъпе и МЕН. Имам нужда от една баня.

Ден 21:

Арагорн очевидно е хвърлил око на Фродо. Сам ще го утрепе ако се пробва. Помолих Сам да ме изкъпе. Той каза, "Ха ха ха, господин Гандалф, не говорите сериозно!" Безполезен тъпанар.

Ден 23:

Баси клинча е на върха на Карадрас. Арагорн спечели спора за това, кой да носи Фродо през планината. Боромир се цупи. Ако Леголас продължи да подскача като педераст по снега може да се наложи да го цапна с жезъла си.

Ден 25:

Не искам да минавам през мините на Мория. Подозирам, че Балрогът още е ядосан за срещата ни през Втората епоха, когато не му пуснах.

Ден 26 :

В мините на Мория. Мдааа, Балрога още е бесен.

Ден 27:

Паднах в сянката. Балрога е такъв задник. Трябваше да извърша няколко доста отвратителни неща преди той да реши да ме пусне от пещерите. Реших да не казвам на Задругата. Ще измисля история за голяма битка или нещо подобно. Отивам при Елронд да се погрижа за изгарянията си трета степен, които получих на някои доста срамни места. Надявам се той да не се смее. Ако се изхили ще разкажа на всички за мръсния му уикенд със Саурон. Ха!
Изображение
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

АаАаАаАаАаАаАаАаАаАаАаАа!!!!!
Много яко е това.Дай още.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Е, хайде, зарадвай ги хората... и аз ще чета малко простотийки:) !
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

ти, Химера, и други неща имаш да четеш! :wink:

Ето сега един дневник, дето не е на член на задругата, но ми е един от любимите - дядо ви Теоден :lol:

ТАЙНИЯТ ДНЕВНИК НА ТЕОДЕН (хъхъхъ :D )

Ден 1

Спешно се нуждая от нов личен асистент. Свързах се с фирмата "Раболепен слуга за деветдесет минути" в Исенгард. Тяхната оферта изглежда най-добра щото ако слугата не пристигне за 90 минути в добавка получам и един безплатен орк. Не знам кво кво да го правя тоя орк затова се надявам слугата да дойде навреме.

Ден 2

Новия слуга пристигна. Малко грозноват ми се вижда, но пък не всеки може да е малоумен красавец като Еомер. Пък и Грима ми обеща да ме уреди с новата линия продукти на Саруман. Каза, че ще изглеждам свеж и млад.

Ден 3

Това бял косъм ли е?

Ден 4

Нещата не вървят на добре. Не само че не изглеждам свеж и млад, но и приличам на джудже албинос киснало две години в Мъртвешките блата.

Подозирам, че Грима си пада по Еовин. Не го виня щото Еовин е гадже та дрънка. Ама тя нали е воин не му пуска.

Ден 6

Защо никой не ми е казал, че съм заприличал на гъгрица? Еомер дори не забеляза новия ми имидж. Толкова е разглезен. "Искам пъзел. Искам пони." Прокудих го от Рохан да не ми циври.

Ден 7

Новият имидж май си има и добри страни. Сега никой не ме безпокои. Мога да си седя на трона по цял ден. Откога си мечтая за почивка. Едорасци са толкова досадни и нехигиенични.

Ден 8

Почивката свърши. Пристигна Гандалф при това и той с нов имидж. Скапан Гандалф. Не може да понесе когато и другите са по-така. Суетен дъртак!

Довлече със себе си и три момченца различен размер. Моите лично подбрани бодигардове бяха размазани от дребен космат гущер, напудрен елф и небръснат клошар. Явно ми трябва по-добър фейс-контрол.

Ден 10

Нападнаха ни орки. Арагорн син на Араторн уж падна в урвата ама искаше да се скатае от битката, знам аз. Голям герой, няма що.

Ден 11

Пристигнахме в Шлемово усое. Време е за дълга дрямка.

(по-късно)

Не можах да поспя, тъй като Арагорн се завърна. Все пак не е мъртъв, а? Изтърси няква глупост, че "десетки хиляди" орки идвали насам. Попречих му на няколко пъти да се измъкне през страничната врата. Все пак за всичко е виновен той.

Не знам по какъв начин, но определено е.

Ден 13

Где ли е конят с ездача? Не, сериозно, къде са? Тва ми беше любимия кон.

(по-късно)

Драматично губим битката. Изобщо не съм изненадан.

Ден 16

Героичната ми жертвоготовна сцена бе провалена от пристигането на Гандалф и все тъй непоносимия Еомер. Защо ли чакаха до изгрев за да дойдат? Сигурно да е по-ефектно спускането им по склона. Театрални фльорци. Отмъстих си, като казах на всички мои хора, че Гандалф носи мрежесто бельо под бялото наметало. Първият който му дръпне жартиера получава целувка от Леголас.

Кой носи пламъкът на Арнор сега, шаврантия такава?!

(коментар - и аз това се питам, но май не искам да знам :wink: )
Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

А, тези неща кой ги е измислял?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Boromir, малко по малко ли мислиш да ги мъчиш? :) дай им направо сайта и нека си четат, после ще обсъждаме :lol:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Е,че ако не ви мъчи,как ще разберете,че сте живи?:)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Хехе, Трипио, а на теб хареса ли ти сайтът?

Химера, това беше много добре казано, комплименти...

Добреее, ето ви линка, на който му се чете, заповядайте:

http://endorion.org/fun/humour/index.html

Лорди ВЛАСТВА :wink:
Изображение
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

ха сега излезна линка, а преди малко май го нямаше :lol: :shock: :lol:
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

ми да, защото забравих да го пейстна, та съм си едитвал поста... :lol:

ей, хитруша, хвана ме :wink:
Изображение
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

гледам аз, гледам......... като Бай Брадър всичко виждам :P
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”