Първи в редицата беше Боромир. Той повдигна гордо глава и извика с цяло гърло:good_girl написа:Били ли сте някога неверни на сегашната или някоя предишна приятелка?
Xin, главата на инквизицията, се усмихна доволно и го похвали:Boromir написа:Никога!
Със здравите си, нечовешки силни ръце, тя разкъса дебелите въжета, които стягаха крайниците на Боромир, и го освободи. Пристъпи нататък.Xin написа:Ей това се казва отговор на мъж! Дълбок респект!
Смешко беше искрен:Xin написа:Смешко, а ти като едно добро дете, ще обещаеш ли на кака, че повече няма да изневеряваш? А?
В този момент се намеси M'Aiq от края на редицата:smeshko написа:Еми бих... Да... Ако намеря истинския човек... ДА... Никога не бих го направил... Ако той ми дава всичко... Да... Никога...
Xin го изгледа сурово и каза:M'Aiq написа:Разбирам, че през Ерата на земния император са вземали особено крути мерки спрямо изневярата (да не кажем, че за подобно нещо, много хора са вадели верния джиан от ножницата), но от тогава много вода е изтекла и вече сме 96та година от Ерата на републиката. Аз уважавам старините, но отдавам почит и на прогреса.
след което извади верния джиан от ножницата, насочи го към Смешко и му каза заплашително:Xin написа:Вярвам, че цивилизацията води към развитие нагоре по пътя към усъвършенстване във всяко едно отношение. Считам за свой дълг да се боря, доколкото мога с варварското връщане към старото и първобитното.
Смешко преглътна уплашено и отвърна:Xin написа:Това не е отговор на мъж, а мрънкане на глезена госпожица, без да се обиждаш!
Xin прибра джиана.smeshko написа:Права си... Тогава предполагам едно ДА!
Следващият в редицата беше Jack. Преди да отговори на въпроса, той разказа една стара своя история:Xin написа:Това вече е друго!
Xin се разчувства.JackInTheBox написа:Реално и накратко... Връзка от някакви си 7 месеца... След това бях приятно зарязан заради друг принц... Седмица преди това бях получил смс /писмо на жаргонно/, в който всички символи бяха запълнени с ОБИЧАМ ТЕ!
Всички се усмихнаха...Xin написа:Тя не те е е обичала, изобщо не те е обичала! Радвай се, че рано си разбрал що за човек е. Тя не заслужава да страдаш по нея. Хайде сега, поплачи си, ако трябва, и после се усмихни на кака!
Всичко е в рамките на шегата, никой да не се сърди!
Ако има недоволни, може и да се дел-не...