Prison Break

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Perelik
В началото бе словото

Мнение от Perelik »

Аз съм нов в този форум, но понеже ставаше въпрос дали ще има 3-ти сезон. Не само, че ще има, а и има написан сценарий за общо 5 сезона. Дали обаче ще бъдат снимани всичките 5 сезона можем само да се надяваме :P
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

както казват математиците: Вярно е и обратното твърдение! :wink:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Е НЕМА по-тъп филм от тоя...Сега с последния епизод се убедих ,че авторите на филма са мнооого жадни за пари пичове ,който превърнаха сериала в Ориндж каунти 2.Ще го снимат докато има интерес,почне ли да пада ще го претупат в 2-3 серии и до там.А ми се струва ,че този момент е близо. :roll: Този филм трябваше да свърши с 22рия епизод на настоящия сезон.Сега снимат 3тия сезон,който вече е напълно изсмукан от пръстите.Никак не ми се вярва да има сценарии за 5 сезона,по -скоро не е завършен и този за 3тия.Струва ми се ,че историята се пише епизод за епизод/два напред и единствената цел да се въртят нещата така ,че да няма развръзка.Изпълнения от типа "оневинени сте,ама в следващите 5минути нещата се обръщат на 180градуса..." са интересни веднъж-дваж.То е ясно ,че може до безкрай да го разтеглят,но кому е нужно?Не съм влюбен в нито един от актьорите,че да жадувам да му гледам мутрата на екрана,просто искам историята да бъде докарана до някакъв завършек и ако това не може да стане в рамките на 44 епизода(това са над 30часа,бре....!!!)става поредната сапунка :idea: Накрая очаквам да се окаже ,че Компанията са извънземна организация,а Майкъл е Избрания и ще излети като Нео от 10тия затвор в който са го бутнали накрая на 8мия сезон,брат му Линкълн клонинг,а Сара е шефката на Компанията :lol: :lol: :lol:
Аз третия сезон едва ли ще го гледам :roll: .По-добре да гледам дързост и красота :evil:
.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Eee, ми така е - не може в един епизод да се случи всичко, което сценаристите не смогнаха да вкарат в цели два сезона :wink:
Нека има още сезони... Още десет сезона :P И накрая двамата братя най-после да се вземат ( :wink: ), щото така се прави по латиносериалите :lol:
Жалко, че толкова бързо се отърваха от Келърман. Още една причина да пропусна задаващите се нови епизоди :twisted:
Мама им ш'***, как ше убиват най-пекъния тип в целия сериал, ве...!? :twisted:
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Не знам, аз вчера, след като го гледах, бях отчаян от живота и затова не писах. :) Днес, на трезва глава, ми идва това - жалко за сериала. След 19та серия, на която крещях от кеф, буквално, серизалът тръгна надолу, но това се очакваше. Обаче очаквах нещата да приключат до 22ри епизод. И това е жалко, че не стана. Разбира се, че ще гледам третия сезон, но вече далееееееч няма да е това, което беше, предполагам. Жалкото е, че И при Лост е същата простотия. Абе, аз ще си гледам One Tree Hill и това е, баси, поне като гледам, знам, че гледам БОЗА, а не да се заблуждавам, че това е сериозен сериал, със сериозни актьори.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Richard B. Riddick написа:Какви наклонности има не ме засяга-няма да се женя за него :idea:
Важното е ,че сериала е култов :twisted:
No comment! :wink:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

ти ся дрзниш ли ме или...
промених си мнението и точка :idea: :roll:
.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Май само аз не съм се отчаяла. Ма ние жените и без туй си падаме по...разтеглени неща, така че на мен не ми пречи.
Финалът ми хареса. Не достатъчно, но ми хареса. Чакам 3-ти сезон с нетърпение и не ме е срам от това! :D
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Richard B. Riddick написа:ти ся дрзниш ли ме или...
промених си мнението и точка :idea: :roll:
Не те дразня, но нали съм историк, помня... Няма страшно, аз продължавам да не го харесвам и да не го гледам. Добре дошъл в моя клуб! :lol:
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

jantex написа:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Взе ми думите от устата!
СТРАХОТЕН ПОСЛЕДЕН ЕПИЗОД!!!

ЕДИТ: Забелязахте ли Белик, който лежи гол в ембрионална форма накрая в затвора? Когато Майкъл го вижда?
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

НЕ БЕ !!!!!!!!!!
Аз за друго!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПРеди 2 часа се снимах с "T-bag" ...стискайте палци да ми пратят снимката!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

АААААААААААААААААААААААА ИСКАМ И АЗ! И на снимка с Бегуел не бих отказала!

Иначе за Bellick -- oh yeah!!! ама искам да го утрепат.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

мнгого прост филм ама го гледам егати тъпака съм.... :roll: :twisted:
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”