Въй! А няма ли по 30 с Тикетпро или нещо от тоя род?Crematory написа:Вече има само от 40 и 50 на НДК.
wander_through_life, КИРИЛИЦА. Следващи постове на латиница ще бъдат трити без предупреждение.
Blackmore's night 17 Aприл
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
BlackFairy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Много готин концерт беше. Голям кеф. Вярно, че музиката им не е най-подходящата за масови концерти и това на моменти се чувстваше, но на парчетата на Пърпъл публиката настръхваше. Като дойде моментът за бис хората на партера дружно запяха инструментала на Black Night. Групата се поослуша 2-3 минути и после изпя именно това
. Абе публиката като цяло най-много се изкефи на парчетата на Пърпъл, което беше малко кофти спрямо Блекмор'с найт. Айде после с подробности, че ме следят! 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това и аз не го разбирамpora_e_priqtel написа:Е какви са тия фенове на Блекмор'с Найт дето ненавиждат вокалистката? Може би ги слушат с отвращение?
Самото шоу беше прекрасно наистина. Показателно е, че макар да бях в доста неприятно настроение тези дни и съвсем не на вълна за подобен концерт (което ме скапваше допълнително, защото перспективата да не изживея като хората ходене на Блекмор'с Найт е подтискаща), все пак групата направи магията и още с първите звуци ме върна към живота. Беше невероятно преживяване и само мога да си представям какво щеше да е, ако се бях настроил за него като хората. Атмосферата беше някак си интимна, не като на другите концерти, на които съм бил - личеше си, че това са изпълнители с по-различен подход, такива, които свирят това, което им харесва, защото им харесва. Доволен съм и от изсвирените песни - Ghost of a Rose, Loreley, Diamonds and Rust, I Still Remember и Ariel са парчета, които отдавна искам да чуя и съм щастлив, че ми се отдаде възможност. Единственото, от което съм недоволен, е публиката - огромното въодушвеление от старите класики на Пърпъл и сравнително равнодушната рекация към останалото си бяха за срам. Което ме кара сега да си мечтая някой ден пак да видя Блекмор'с Найт, но вече не в зала1, а на някой весел renaissance faire
PS А Кендис е прекрасна
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Трябва да си абсолютен тъпак, ръждясал металяга с бира вместо мозък в главата, за да ръсиш изказвания от типа "Кендис не струва!" и "Няма ли да я маха тая?".
Днес всички вестници тръбят какъв виртуоз бил Ричи, как Ричи направил концерт в НДК, как феновете крещяли "Бог си, Ричи, Бог си!" и прочее налъми! Идиотско!
Хора, това е Блекморс Найт (Блекмор+Найт), по дяволите! Ричи може да е виртуоз, но музиката, духът и атмосферата на този проект нямат и не може да имат нищо общо с досегашните творения на Ричо. Бил голям китарист - ми хубаво, ама ти не си на концерт на Пърпъл, а на Блекморс Найт. Знаеш кфо свирят Пърпъл и кфо - Блекморс Найт. Като искаш Ричо, купи си ПроРок, защо пълниш с изпаренията от пръднята си НДК?!
егаси! Много се дразня! Тъпи фенове - бол! А Кендис има очарователен глас и тя за мен е внушителната фигура в Блекморс Найт. Вокалът е нещо изключително важно. Пък е и много симпатична в тия староанглийски дрешки.
Който не харесва Кендис и е отишъл само да смуче на Ричо мустака - анатема трижди!

Днес всички вестници тръбят какъв виртуоз бил Ричи, как Ричи направил концерт в НДК, как феновете крещяли "Бог си, Ричи, Бог си!" и прочее налъми! Идиотско!
Хора, това е Блекморс Найт (Блекмор+Найт), по дяволите! Ричи може да е виртуоз, но музиката, духът и атмосферата на този проект нямат и не може да имат нищо общо с досегашните творения на Ричо. Бил голям китарист - ми хубаво, ама ти не си на концерт на Пърпъл, а на Блекморс Найт. Знаеш кфо свирят Пърпъл и кфо - Блекморс Найт. Като искаш Ричо, купи си ПроРок, защо пълниш с изпаренията от пръднята си НДК?!
егаси! Много се дразня! Тъпи фенове - бол! А Кендис има очарователен глас и тя за мен е внушителната фигура в Блекморс Найт. Вокалът е нещо изключително важно. Пък е и много симпатична в тия староанглийски дрешки.
Който не харесва Кендис и е отишъл само да смуче на Ричо мустака - анатема трижди!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: