Dark$orrow написа:виж, тези отгоре се опитват да те убедят в противното, но аз лично смятам, че е абсолютно недопустимо да имаш руса коса (а недай си Боже сини очи, тогава вече нещата са кошмарни!) и да слушаш тежка музика. това е гротескно и мисля, че си заслужен обект на подигравки от много и много хора, които ОЧЕВИДНО са доста по-напред от теб с материала.
сериозно вече - как изобщо ти дойде наум да слушаш твърда музика с тези руси коси? това е абсурдно. в момента се сещам за едно момиче, което е русо, че и синеоко (Боже опази) и има определено влечение към правилната музика (правилната за мен, ама аз съм тъмнокос). та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам. мисълта ми е, че основната причина за това е въпросната руса коса, тя е прецакала всичко.
та съветът ми е - или си хващай чалгата или се боядисай в черно докато е време. среден път няма. само среден пръст, в случай, че не го направиш.
Аз пък не мисля че е НЕДОПУСТИМО!
Какво значи недопустимо..в музиката няма недопустми неща..Всичко опира до това какво харесваш,какво те кара да изтръпваш когато слушаш дадена музика..и дали я цениш заради нещо,а не дали те смятат за недостоен..примерно заради цвета на косата..тва е много повърхностно мислене..И защо пък да трябва да съм "заслужен обект на подигравки" за това че не слушам чалга,а по тежка музика..Това ми харесва и това искам да слушам и да си пея..какво пък..Усещането е неповторимо и емоциите които внася тая музика..Но какво да обяснявам като съм руса и това пре***** всичко!
Между другото има много момичетъа и момчета,които са с черни коси и се носят в черно примерно,и пак слушат чалга..А има и метъли/рокаджии с дълги руси коси,което явно не им пречи да слушат тази музика!
Както и на мен не ми пречи с нищо косата!

И така съм си добре,така че нито ще се хващам в чалгата,нито ще се боядисвам в черно!Това може да го направи само някое позьорче,което от вчера е решило да слуша метъл и няма никакви принципи и самоуважение..а пък аз не съм от тях..Затова ще си бъда такава каквато съм и ще се кефя на музиката,на която винаги съм се кефела!
Среден пръст за тези които не го разбират и се мислят за всемогъщи само защото някой е по-различен и се чувства добре така!Все пак не живея заради тях,а заради себе си..така че само някой да опита да ме спре да го слушам...

Няма как да стане!
Айде лека вечер!