Понякога не мога да се логна

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Понякога не мога да се логна

Мнение от alys »

Искам да влизам автоматично със запомнени име и парола. Понякога не само не мога да вляза автоматично, но и като си изпиша името и паролата, влизам като нерегистрирана. Аз ли греша нещо?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хммм, не можеш да "влезеш като нерегистрирана". Или влизаш, или не? Искаш да кажеш, че ти излиза надпис, че няма такъв потребител? Ако е това, най-вероятно имаш капс лок или правиш друга механична грешка. Ако не е, направи скрийншот, когато се получи това, за да видя за какво точно става въпрос.
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Опитвам се да вляза с име и парола (пробвах с чавка и без чавка да ме запомни). Не ми излиза никакво съобщение, а ми излиза на екрана страница, все едно не съм регисрирана. Ето двата екрана. Може причината да е в това, че ползвам Mozilla Firefox. Сега влязох с Експлорера. С Музилата не успях. Виж това, което съм оградила с кръг.

Изображение
Изображение
Последно промяна от alys на 10 Апр 2007, 11:50, променено общо 1 път.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хм, това за първи път го виждам. Ог Мозилата едва ли е, защото аз ползвам само нея. Ще предам на другия администратор, който повече ги разбира, той може би ще ти обясни по-добре.
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

ОК, мерси. Не ми е първият форум, който ползвам и досега такова нещо не ми се е случвало.
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Здравей, от едно място ли само когато се логваш имаш подобни проблеми? На мен ми се е случвало нещо подобно само когато интернет-а идва през два доставчика и информацията, която се изпраща от твоя компютър изглежда, че идва от два адреса. Затова всеки път ти иска да се логнеш. Другите форуми, които не ти правят проблем phpBB базирани ли са (долу да пише Powered by phpBB)?
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Сега влязох :D . Проблемът ми се явява понякога, а в началото, когато почнах да влизам тук, нямах никакъв проблем. Нека ми иска да се логна втори път, но понякога просто не ще да ме пусне, ама нищо. Явно има причина, но на мене нещо хич не ми се занимава с подробностите. Влизам в дира, алл.бг и др. Не съм спец по ПС-нещата и не съм обърнала внимание на това дали са phpBB базирани. Благодаря за отговорите.
saraf
В началото бе словото

Мнение от saraf »

Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Няма ли някакъв начин да се филтрират постовете, съдържащи bitefight, защото този спам очевидно няма да спре скоро? :? Нали преди във форума на датата бяха направили така, че да се преебават линковете към арената. :roll:
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”