И дали е истина,че хората които във "виртуалния" живот играят "важни" роли,в реалния са утайката на обществото,изолирани и комплексирани хора,които използвайки интернет като маска се опитват да се почустват ценни?
Цензура във форума???
Цензура във форума???
Смятате ли,че има цензура във форума???Под каква форма се явява тук и защо я има,след като уж свободно си изказваме мнението?
И дали е истина,че хората които във "виртуалния" живот играят "важни" роли,в реалния са утайката на обществото,изолирани и комплексирани хора,които използвайки интернет като маска се опитват да се почустват ценни?
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: Цензура във форума???
Аз съм изметazzaro написа: И дали е истина,че хората които във "виртуалния" живот играят "важни" роли,в реалния са утайката на обществото,изолирани и комплексирани хора,които използвайки интернет като маска се опитват да се почустват ценни?
А тази тема с цензурата я подхващате за n-ти път. Ти какво искаш, пиле - да издигнем простотията ти в култ? Това е сериозен форум (
дали е простотия или не,това не го решаваш ти(просто трябва малко повече акъл, както се казва в една реклама нужен е и акъл).То самото ти име подсказва,че простотията е на почит при теб,но както и да е,тази тема не е закачка а допитване,свобоно слово капиш? 
Та хайде хора освободете се и кажете мнението си,и да ви баннат няма проблеми нали знаете форум без хора не може да има
СВОБОДА НА СЛОВОТО!!!

Та хайде хора освободете се и кажете мнението си,и да ви баннат няма проблеми нали знаете форум без хора не може да има
СВОБОДА НА СЛОВОТО!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Абе пич, я се скрий някъде
Ти май не правиш разлика между свобода и свободия. Заради такива "свободомислещи" като тебе сме на тоя хал.
И като толкова държиш на словото си, вземи се научи, че се пише "почуВствам", а не "почуствам"
И не "относТно" (:shock:
), а "относно"...
Ти май не правиш разлика между свобода и свободия. Заради такива "свободомислещи" като тебе сме на тоя хал.
И като толкова държиш на словото си, вземи се научи, че се пише "почуВствам", а не "почуствам"
И не "относТно" (:shock:
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 10 Апр 2007, 18:10, променено общо 1 път.
аз не те знам на какъв хал си ти "Тато",нали знаеш БКП не е на власт още.Както беше планирано спечелената купа от нашият отбор на турнира по футбол на софийският, утре ще бъде посатвена в катедрата,и в имаето на свободното слово ще сложим името на циндил-пиндил с послание към него или нея за свободно слово 
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Тук и аз ще кажа само "WTF!?"azzaro написа:аз не те знам на какъв хал си ти "Тато",нали знаеш БКП не е на власт още.Както беше планирано спечелената купа от нашият отбор на турнира по футбол на софийският, утре ще бъде посатвена в катедрата,и в имаето на свободното слово ще сложим името на циндил-пиндил с послание към него или нея за свободно слово
Май си попрекалил с играта с глава на този турнир, щото мисълта ти определено не тече гладко.
явно да попрекалил съм,поне съм излезнал някъде,физическото развитие е важно запомни го!!!а и ми е много интересно защо толкова лично приемаш това,очевидно си видял\а себе си в описанието,което дадох
кофтиииии
и пиши на кирилица!!!аз ли трябва да ти го казвам?
ахахах
кофтиииии
и пиши на кирилица!!!аз ли трябва да ти го казвам?
ахахах
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър