Понякога не мога да се логна
- alys
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Понякога не мога да се логна
Искам да влизам автоматично със запомнени име и парола. Понякога не само не мога да вляза автоматично, но и като си изпиша името и паролата, влизам като нерегистрирана. Аз ли греша нещо?
- alys
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Опитвам се да вляза с име и парола (пробвах с чавка и без чавка да ме запомни). Не ми излиза никакво съобщение, а ми излиза на екрана страница, все едно не съм регисрирана. Ето двата екрана. Може причината да е в това, че ползвам Mozilla Firefox. Сега влязох с Експлорера. С Музилата не успях. Виж това, което съм оградила с кръг.

Последно промяна от alys на 10 Апр 2007, 11:50, променено общо 1 път.
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Здравей, от едно място ли само когато се логваш имаш подобни проблеми? На мен ми се е случвало нещо подобно само когато интернет-а идва през два доставчика и информацията, която се изпраща от твоя компютър изглежда, че идва от два адреса. Затова всеки път ти иска да се логнеш. Другите форуми, които не ти правят проблем phpBB базирани ли са (долу да пише Powered by phpBB)?
- alys
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Сега влязох
. Проблемът ми се явява понякога, а в началото, когато почнах да влизам тук, нямах никакъв проблем. Нека ми иска да се логна втори път, но понякога просто не ще да ме пусне, ама нищо. Явно има причина, но на мене нещо хич не ми се занимава с подробностите. Влизам в дира, алл.бг и др. Не съм спец по ПС-нещата и не съм обърнала внимание на това дали са phpBB базирани. Благодаря за отговорите.