Четиризначна таблица за изпита по математика I и II
Модератор: Boromir
Четиризначна таблица за изпита по математика I и II
Здравейте,някой може ли да ми каже коя таблица ще може да се ползва на изпита?Аз имам една жълта от преди години.Тя валидна ли е? Ако някой знае на каква цена са новите да каже.
Супер тъпо е,ако трябва отново да се купува нова от тази година,защото така кандидатстващиоте ще се затрупат с таблици,като всеки университет си иска своя.Аз имам от сестра ми,а и мои и от преди към 3-4,а и сега ако още трябва. Много гадно.Е,кажете какво мислите по въпроса.
Супер тъпо е,ако трябва отново да се купува нова от тази година,защото така кандидатстващиоте ще се затрупат с таблици,като всеки университет си иска своя.Аз имам от сестра ми,а и мои и от преди към 3-4,а и сега ако още трябва. Много гадно.Е,кажете какво мислите по въпроса.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Четиризначна таблица за изпита по математика I и II
зависи от преди колко годиниnellsi написа:Аз имам една жълта от преди години.Тя валидна ли е?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Аааа, не съм знаел.GaVrosH написа:Тая жълта таблица е много полезна, можеш и първи курс във ФМИ да изкараш с нея!
Тц.nellsi написа:тригонометриите и още няколко формулки 100% ще ме издънят
Ти ако си мислиш, че ще има sin3x ^ 3 + cos4x^2... или sinh(x+tg(x-п/2)) + arccotg(x + coshx)...
Не вярвам да е повече от удвоен ъгъл, повече от втора степен и сборове между синус или косинус. Общо взето се стига до квадратен тричлен, появяват се две системи и после обединяваш оборотите k и l в един общ запис. Долу-горе в такъв дух вървят задачките. Въпроса е да се помисли, не да преписва от справочник.
п.п. Факултетчето след курсовете нали е в същия вид, че да няма изненадани относно интериора? Само в 101 мопа беше надран отпреди Великденските празници.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Отдавна написахме със Сашо, че ни постен, ни мазен справочник ви трябва.
Аз си мисля, че всичко е на психологическа основа. Вдървявате се, сковавате се и най-малкото нещо ще ви изкара от строя. За някои съм сигурен, че няма да отворят справочника на изпита, но просто им трябва, явно да се успокояват. Толкова. Един самосвал справочници да имате, все тая, ако не може да решавате. Но тоя хаос е само да се вземат парите. За какво друго?
На математик справочник не му трябва. Или знае или не знае. Толкова. Тва да не е литература, че да има средно положение (може би да, а може би не)? Математиката е супер точно нещо
Аз си мисля, че всичко е на психологическа основа. Вдървявате се, сковавате се и най-малкото нещо ще ви изкара от строя. За някои съм сигурен, че няма да отворят справочника на изпита, но просто им трябва, явно да се успокояват. Толкова. Един самосвал справочници да имате, все тая, ако не може да решавате. Но тоя хаос е само да се вземат парите. За какво друго?
На математик справочник не му трябва. Или знае или не знае. Толкова. Тва да не е литература, че да има средно положение (може би да, а може би не)? Математиката е супер точно нещо