най-дългата ви любовна връзка .....

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Dani написа:след 18 дни стават 5 години :oops:
Малииии... :shock: Евала!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

добре бе, не се ли чувствате все едно си "проспивате" младостта, с тия връзки.. тва 5 години си го представям примерно от 15 до 20 - то точно тогава е времето да си поживееш, както се вика, да пробваш тва-онова, с тоя-оня (или тая-оная).

не че имам нещо против дългите връзки, ама ми е интересно аз ли съм сбъркан, или и други споделят тая позиция?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Tripio написа:добре бе, не се ли чувствате все едно си "проспивате" младостта, с тия връзки.. тва 5 години си го представям примерно от 15 до 20 - то точно тогава е времето да си поживееш, както се вика, да пробваш тва-онова, с тоя-оня (или тая-оная).

не че имам нещо против дългите връзки, ама ми е интересно аз ли съм сбъркан, или и други споделят тая позиция?

Евала ;)

Ставаме двама сбъркани значи.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

sunbreeze написа:Евала ;)

Ставаме двама сбъркани значи.
Трима. :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

зависи явно от човека. на мен си ми е много добре и не чувствам да съм пропуснала нещо
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

да, зависи от човека. Никога не съм изпитвала нужда да сменям често хората, с които съм. Да не говорим, че като открия подходящия човек, започвам да мисля за нещо по- сериозно след време.

Dani, все пак би ли ми отговорила на въпроса? или ако не желаеш np :)
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Tripio написа:добре бе, не се ли чувствате все едно си "проспивате" младостта, с тия връзки.. тва 5 години си го представям примерно от 15 до 20 - то точно тогава е времето да си поживееш, както се вика, да пробваш тва-онова, с тоя-оня (или тая-оная).

Кой е казал, че за тези 3/4/5 години не са си изневерявали(т.е. може и да са пробвали с "тая - оная / тя-оня")... :D
Аз познавам хора, които твърдят, че ходят от 3 год., друг е въпросът, че са се разделяли на няколко пъти вече за по месец, два и са имали др. партньори. Незнам как е в случая, пък и не трябва да се знае - лично си е, но според мен 2/3/4/5 години понякога са си условно понятие :D
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

Dita написа:да, зависи от човека. Никога не съм изпитвала нужда да сменям често хората, с които съм. Да не говорим, че като открия подходящия човек, започвам да мисля за нещо по- сериозно след време.

Dani, все пак би ли ми отговорила на въпроса? или ако не желаеш np :)
ами какво да ти кажа - аз не усещам да са минали 5 години.все сме от вчера заедно. ние често се караме,но не сме се разделяли и не сме си изневерявали. и така -малко сме като бурета с барут,обаче може би и затова сме си още заедно-не ни е скучно така :lol:
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

добре бе, не се ли чувствате все едно си "проспивате" младостта, с тия връзки.. тва 5 години си го представям примерно от 15 до 20 - то точно тогава е времето да си поживееш, както се вика, да пробваш тва-онова, с тоя-оня (или тая-оная).
Има истина тук, но и родителите допринасят много за това заробване. Родителите предпочитат да видят дъщерите си омъжени на 20, отколкото с различен приятел всеки месец. :?
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

la_cazadora написа:Родителите предпочитат да видят дъщерите си омъжени на 20, отколкото с различен приятел всеки месец. :?
То аз за това на моите нищо не им казвам. :P Като тръгна да се женя може да им кажа... :lol:

Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

То аз за това на моите нищо не им казвам. :P Като тръгна да се женя може да им кажа... :lol:
:hello1: :notworthy:
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

la_cazadora написа:
:hello1: :notworthy:
:thumbleft: :mrgreen: :angel8:

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

DaNce_ написа:Кой е казал, че за тези 3/4/5 години не са си изневерявали(т.е. може и да са пробвали с "тая - оная / тя-оня")... :D
е то ква връзка е това..

всъщност това ми е още едно от "сбърканите" неща - като съм с едно момиче, или съм само с нея, или я зарязвам и после съм с друга, не мога така да ходя с една и междувременно да си кръшкам :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Raya_Alexandra написа:
la_cazadora написа:Родителите предпочитат да видят дъщерите си омъжени на 20, отколкото с различен приятел всеки месец. :?
Не е нужно :twisted:
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

а мойте предпочитат да ме убият отколкото да ме видят омъжена на 20 :lol:

ПС:Иначе Трип е прав......до 25 е времете да се живее...има време за дълги връзки.........ако не сега няма кога
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”