Prison Break
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е НЕМА по-тъп филм от тоя...Сега с последния епизод се убедих ,че авторите на филма са мнооого жадни за пари пичове ,който превърнаха сериала в Ориндж каунти 2.Ще го снимат докато има интерес,почне ли да пада ще го претупат в 2-3 серии и до там.А ми се струва ,че този момент е близо.
Този филм трябваше да свърши с 22рия епизод на настоящия сезон.Сега снимат 3тия сезон,който вече е напълно изсмукан от пръстите.Никак не ми се вярва да има сценарии за 5 сезона,по -скоро не е завършен и този за 3тия.Струва ми се ,че историята се пише епизод за епизод/два напред и единствената цел да се въртят нещата така ,че да няма развръзка.Изпълнения от типа "оневинени сте,ама в следващите 5минути нещата се обръщат на 180градуса..." са интересни веднъж-дваж.То е ясно ,че може до безкрай да го разтеглят,но кому е нужно?Не съм влюбен в нито един от актьорите,че да жадувам да му гледам мутрата на екрана,просто искам историята да бъде докарана до някакъв завършек и ако това не може да стане в рамките на 44 епизода(това са над 30часа,бре....!!!)става поредната сапунка
Накрая очаквам да се окаже ,че Компанията са извънземна организация,а Майкъл е Избрания и ще излети като Нео от 10тия затвор в който са го бутнали накрая на 8мия сезон,брат му Линкълн клонинг,а Сара е шефката на Компанията
Аз третия сезон едва ли ще го гледам
.По-добре да гледам дързост и красота 
Аз третия сезон едва ли ще го гледам
.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Eee, ми така е - не може в един епизод да се случи всичко, което сценаристите не смогнаха да вкарат в цели два сезона
Нека има още сезони... Още десет сезона
И накрая двамата братя най-после да се вземат (
), щото така се прави по латиносериалите
Жалко, че толкова бързо се отърваха от Келърман. Още една причина да пропусна задаващите се нови епизоди
Мама им ш'***, как ше убиват най-пекъния тип в целия сериал, ве...!?
Нека има още сезони... Още десет сезона
Жалко, че толкова бързо се отърваха от Келърман. Още една причина да пропусна задаващите се нови епизоди
Мама им ш'***, как ше убиват най-пекъния тип в целия сериал, ве...!?
Не знам, аз вчера, след като го гледах, бях отчаян от живота и затова не писах.
Днес, на трезва глава, ми идва това - жалко за сериала. След 19та серия, на която крещях от кеф, буквално, серизалът тръгна надолу, но това се очакваше. Обаче очаквах нещата да приключат до 22ри епизод. И това е жалко, че не стана. Разбира се, че ще гледам третия сезон, но вече далееееееч няма да е това, което беше, предполагам. Жалкото е, че И при Лост е същата простотия. Абе, аз ще си гледам One Tree Hill и това е, баси, поне като гледам, знам, че гледам БОЗА, а не да се заблуждавам, че това е сериозен сериал, със сериозни актьори.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Май само аз не съм се отчаяла. Ма ние жените и без туй си падаме по...разтеглени неща, така че на мен не ми пречи.
Финалът ми хареса. Не достатъчно, но ми хареса. Чакам 3-ти сезон с нетърпение и не ме е срам от това!
Финалът ми хареса. Не достатъчно, но ми хареса. Чакам 3-ти сезон с нетърпение и не ме е срам от това!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Взе ми думите от устата!jantex написа:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
СТРАХОТЕН ПОСЛЕДЕН ЕПИЗОД!!!
ЕДИТ: Забелязахте ли Белик, който лежи гол в ембрионална форма накрая в затвора? Когато Майкъл го вижда?
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев