Размисли и страсти с Бетон (Илиян)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
1. Отне ми сигурно някаква част от нервите да се занимавам със сдухани даскали. Но мисля, че ми даде. Освен че ейдж ъф емпайърс 2 много го бяхме разпорили с приятелите от локалната... Особено интересни бяха седемдневните "турнири", които се провеждаха едва на седмица. Майтапа настрана. Научих се как да измъквам неща от безнадежни ситуации и да се боря докрай и как да постигам целите си въпреки всичко.^PrincessA^ написа: 1. Какво ти даде и какво ти отне едната година, прекарана в ТУ?
2. Човекът, на който се възхищаваш най-много?
3. И все пак СУ няма ли някакъв недостатък?![]()
4. Кой от червените картони, които получи на турнира, считаш за справедлив?![]()
5. Най-голямото ти постижение до момента?
6. Най-важната ти цел за следващата една година?
7. Какво винаги си се опитвал да кажеш/покажеш на околните, а те не са успявали да разберат?
2. За кой човек идва реч?
3. Категорично няма, въпреки че може би звучи странно, но си е така.
4. Нито един. Те са получени по идентичен начин. Тимчев обича да се прави на мъж и като се заигра да дига червени картони на мен и Весо от етнолозите... така си отиде. Левскарчето ако си мисли, че са заради спъване... жестоко се лъже. Аз можех ли да вляза в играта от тея червени картони???????????
5. До момента. Че съм в СУ и минават изпитите супер само с едно леко изключение, което ще се поправи септември. Какво повече?
6. За следващата една година... Не съм мислил. Може би с отбора на Форума да вземем Шампионската лига и Междуконтиненталната купа. Хахахха
7. На това не отговарям. Аз все казвам и показвам и все изяждам БАНинцата.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Не. Свободата, но не слободията, както са известни тези два диференцирани лафа.pora_e_priqtel написа:Господин Илиев, смятате ли, че свободата на мисълта трябва да се поощрява в наши дни?
Пример: Да кажеш, че циганите така и така... с булдозерите да се бутат катуните. ТОВА Е СВОБОДА!
Да кажеш някой измислен донос или черногледа случка с явни изкривени авторски размишления за СУ... Това не слободия ами... и аз не знам как да го нарека. Най-малкото е хвърляне на кал, което ако смяташ, че влиза в изграждането на свободата... ами тогава много е сбъркана тази свобода.
1. На дядо ми.Паган написа:1. На кого си кръстен?
2. Какво е за теб този човек?
2. Ооо, разбира се много означава за мен, както за всеки един, предполагам. Но ако се впусна в обяснения... може да се увлека в многословие. Нали всеки може да си представи като си е бил при мама и татко, при баба и дядо...
Аааа. За доц. д-р Божидар Сендов. Другия кой визираш? Тагамлицки най-вероятноGaVrosH написа:Все пак имаш ли някакви идоли, например преподаватели? досещам се за поне двамано ти си кажи!
проф. Биолчев не е ли също идол?

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Е казах вече. Нали разбираш от метафори? Ние така се радвахме, сякаш взехме УЕФА. Ами ако вземем нещо по-значимо, то ще бъде сякаш ШЛ.smeshko написа:абре иляне кое е нещото което би искал да постигнеш за в бъдещесериозно питам ..
Не изпитвам никакви страхове от никого и нищо.ra4e^f написа:От какво Ви е страх, г-н Бетон?
Че пък кога сте ме виждали зле, за да ме питаш кога съм добре?DaNce_ написа:Вашата форумула за лично щастие, т.е. какво Ви трябва в тоя живот, за да се чувствате добре ?

- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Въпроса ти да не е породен от това човече Darks там нещо си. Много необмислено пита. Него от доста време никой не може да го мине по тъпотия, но пита другите. Бих му дал съвет първо да погледне себе си.GaVrosH написа:Как си обяснявате тенденцията да бъдете или боготворен, или ненавиждан от околните?
Иначе тази тенденция е нещо съвсем нормално. Няма место за притеснения. Който го кефя, ОК, който не, не. Какъв е проблема?